95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Fem gode råd til overblik over dine lån


af 1234 14-11-2019 Vist: 913 gange.

Dette indhold er sponsoreret

 

For mange kan gæld være en overvældende størrelse, og det kan være svært at holde styr på de mange forskellige renter og betalingsdatoer, hvis man har optaget flere lån. Dette er der ikke noget unormalt i, men det betyder ikke, at gæld skal være en større byrde end den kan være. Derfor får du i denne artikel fem gode råd til, hvordan du på bedste vis kan holde styr på dine lån, og hvordan du hurtigst kan få dem betalt ud, så du kan få overskud i din økonomi. Du kan finde mere mere information om Kviklånsoversigt her, hvis denne artikel ikke skulle være nok. 

Start hos SKAT

Hvis du har mistet dit overblik over, hvor mange gældsposter du egentlig har, og hvor meget dine beløb er på, er det en god ide at starte hos SKAT. De modtager nemlig oplysninger fra de forskellige finansieringsselskaber hvert eneste år, og dette inkluderer også din gæld. Derfor kan du finde en samlet oversigt over din gæld, så du ikke er tvivl om mængden af penge, som du skal tilbagebetale. 

RKI

Det er ikke en behagelig oplevelse at stå i RKI, som er en institution, hvor dine kreditorer kan meddele, at du ikke har betalt dine regninger til tiden. RKI har altså også dine papirer, hvis du er i tvivl om ikke har betalt til tiden, og de vil heller end gerne hjælpe dig i forhold til at få tilbagebetalt din gæld, så du kan komme ud af deres system.

Debitorregisteret

En tredje løsning du kan benytte for at få et bedre overblik over din gæld er gennem debitorregisteret. Dette er endnu et sted, hvor du kan blive anført som en dårlig betaler, og de vil altså også have informationer angående din gæld. 

Din bank 

Denne løsning er ikke så sikker som de tre andre, men du har altid muligheden for at se dine oplysninger hos din bank. Dette giver dig mulighed for at gennemgå dine egne bankudskrifter, og kan give dig et oversigt over, hvordan du har brugt dine penge, og hvornår du har modtaget noget fra de forskellige låneinstitutioner. Du kan altså ved hjælp af din netbank se helt præcist, hvem og hvornår der er blevet overført penge til din konto, så du kan få et overblik over, hvor meget du skal tilbagebetale. Du skal dog huske, at det beløb du har modtaget vil blive lagt oven i de renter, som der er på lånet. 

 

Snak med en rådgiver

Du har muligheden for at vælge at hyre en professionel gældsrådgiver. Disse er eksperter på området, og de kan hjælpe dig i forhold til at komme hurtigst og bedst ud af din gæld. De kan også hjælpe dig med at lave et fast budget, som du kan følge, så du hurtigst muligt får penge mellem hænderne til at kunne tilbagebetale dine kreditorer. 

 

Det er vigtigt at tage hånd om sin gæld, da den ellers kan vokse sig så stor og uoverskuelig, at det kan overskygge alle andre sider af hverdagen. Det er derfor en god ide, at du betaler dine kreditorer til tiden, men også at du snakker med enten dine venner eller din familie om din gæld, så du ikke går med din byrde alene. Dette betyder ikke, at du skal låne penge hos dem, men blot at du ikke er alene om byrden. Det vigtigste er nemlig, at du kommer ud på den anden side af din gæld, så du kan begynde at spare penge op til dig selv igen.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"