95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

KunstTalent gav luft under vingerne - og elefanter i atelieret


af 1234 30-12-2010 Vist: 7481 gange.

Hvad skal du lave det næste år? Sådan kunne man have spurgt Kasper Købke tilbage i januar 2010, da han tilmeldte sig KunstTalent – en talentkonkurrence for kunstnere på hjemmesiden MyArtSpace.dk.

Han ville dog næppe have svaret, at hans ordrebog ville være fyldt og at han netop nu sad og tegnede på en kopi af en babyelefant som deltagende kunstner i Elephant Parade. 

Han ville nok heller ikke have forudset, at han var blevet udvalgt til at deltage i den store Burning Man festival i USA. At et filmhold pludselig ville følge ham på turen for at lave en dokumentar om ham som en kunstner på vej frem. 

Succesen var en kædereaktion

- Succesen er en lang kædereaktion der gik i gang efter sejren i KunstTalent 2010, fortæller Kasper Købke.

- Jeg havde naturligvis gang i en del projekter før konkurrencen, men det hele blev lettere. Når man får de rigtige ting på CV’et, så kommer de næste spændende opgaver og oplevelser lettere til en.

For Kasper Købke var selvfølgelig allerede en fantastisk dygtig kunsttegner inden KunstTalent. Han har lagt mange års arbejde og øvelse i at nå til hans nuværende niveau. I tusindvis af timer har han brugt med blyanten i hånden, tålmodig og koncentreret, for Kasper er perfektionist og det kan ses på hans værker. 

Men karrieremæssigt manglede han lige det berømte sidste skub. Den succes som trækker andre succeser med sig. Den lille ting der kan give luft under vingerne og sætte en kædereaktion i gang. For Kasper Købke var den lille ting sejren i KunstTalent 2010.

En gylden chance alle kunstnere bør tage

- KunstTalent prisen førte mange fede oplevelser med sig. Det er svært at udpege en – det er generelt bare en oplevelse af at man bliver taget mere seriøst. 

- Men at udstille på Art Copenhagen var kæmpestort i et professionelt perspektiv. Og Burning Man var en personlig oplevelse for livet, slutter Kasper Købke af, inden han begiver sig ud i det Københavnske snevejr med retning imod atelieret og elefanten der skal tegnes færdig, så den er klar til Elephant Parade i foråret.

KunstTalent gentages i januar 2011 med professionelle dommere og præmier for 65.000 kr. Mere information om KunstTalent 2011 her...

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Thanos
Must be thanks for the great post here it is the amazing way to windows 10 sync settings connect the all way to batter working forever.
25 February  2019

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"