95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Grafisk hjælp til kunstnerne


af 1234 11-01-2011 Vist: 7385 gange.

Som sælgende kunstner er det vigtigt at have et ordentligt reklamemateriale. Pæne visitkort, flyers og postkort. Noget man kan give den potentielle kunde med hjem, så de nemmere husker dig.

Til trods for den digitale revolution, hvor alle har adgang til farveprinter og tekstbehandlingsprogrammer, er det alligevel ikke altid let at lave pæne materialer, som man er stolt af at udlevere.

”Mange oplever at de bruger en masse tid på at makke noget sammen – og så bliver det måske alligevel ikke helt sådan som de havde tænkt sig,” fortæller den 57-årige grafiske designer Michael Grønlund, der også er udøvende kunstner.

Michael Grønlund er uddannet grafisk designer og har arbejdet med markedsføring i mange år, før han slog sig på kunsten på fuld tid.

Både tryksager og hjemmesider

”Der er jo alligevel en grund til at det kræver en uddannelse at få job som grafiker,” fortsætter han, ”og det er selvfølgelig fordi der er en masse regler man bør kende. Ellers bruger man måske en masse tid på at lave visitkort i stedet for at male.”

Det er med denne baggrund at Michael Grønlund begyndte at hjælpe kunstnere med det grafiske. Det være sig både i fysisk format i form af tryksager og i online format i form af hjemmesider.

Du kan i øvrigt vinde Michael Grønlunds hjælp i KunstTalent til en værdi af 5.000 kr.

Reklamebureau i atelieret

I bund og grund bør man, ifølge Michael Grønlund, spørge sig selv, om man gider bøvle med tekniske udfordringer.

Især set i lyset af at man måske ender ud i noget, man alligevel ikke bliver helt tilfreds med - for at spare nogle penge.

”Man skal jo tænke på det indtryk, man efterlader hos den givne kunde, hvis ikke tingene ser ordentlige ud,” fortæller Michael Grønlund og tilføjer at det ikke behøver at koste en formue.

”Jeg kan i princippet det samme som reklamebureauerne, men jeg er kun mig selv og jeg arbejder fra mit atelier.

Derfor kan jeg ofte gøre tingene meget billigere.” Han arbejder under navnet MGART.dk hvor han udover den grafiske hjælp også tilbyder at lave korrektur på kundernes tekster eller skrive dem helt fra bunden.

Selv aktiv kunstner

Michael Grønlund er selv udøvende kunstner. Han maler abstrakte malerier i varme og stærke farver. ”Jeg har travlt og udstiller i ind‐ og udland og det kræver planlægning,” fortæller Michael Grønlund der lavede 18 separate udstillinger i 2010 og de første 7 i 2011 er allerede på plads.

Han var som ung i tegnelære hos dygtige folk som Otto Frello og Hans Christian Rylander. I 2009 blev han kåret som årets kunstner i Nordens største kunstmagasin Kunst For Alle og i dag har han atelier i Kerteminde. Atelieret er altid åbent for besøg.  

Kom tættere på Michael Grønlund på MGArt.dk

Se de præmier Michael har sponsoreret i KunstTalent her: Præmierne i KunstTalent

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"