Vind et kunstværk til 5000 kr, skriv dig op på vores malingliste

Close
MyArtSpace - Kunst på nettet, Se de flotte gallerier
kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 8929 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

Hvad er MyArtSpace.dk?

MyArtSpace.dk er et digitalt mødested for landets kunstnere og et online kunstgalleri.

Hjemmesiden henvender sig til alle der skaber visuel, ikke bevægelig kunst. I praksis betyder det at al kunst med - undtagelse af video og musik - er velkommen.

På MyArtSpace.dk er det gratis at oprette sig som bruger og præsentere hele 40 billeder med kunst.

Hjemmesiden giver både plads til den nystartede hobbykunstner og den seriøst arbejdende, som måske allerede lever af sin kunst. Fællesnævneren er glæden ved at udtrykke sig kunstnerisk – og glæden ved at opleve andres kunst.

På den måde forbinder MyArtSpace.dk landets kunstnere på en, indenfor kunstverdenen, hidtil uset måde.

På MyArtSpace.dk er der ingen rigtig og forkert kunst og der er ingen snobberi. Vi tror på, at den nyskabende kunst kun kommer frem i et anerkendende forum. Et forum hvor det er tilladt at våge sig ud på hidtil ukendt grund.

Om man er kunstmaler, fotograf, billedhugger, grafiker, laver collager, har opfundet sin ”egen genre” eller kombinerer de kendte på nye måder, er der behov for et sted hvor kunsten kan prøves af foran et åbent publikum. Et publikum der kan give konstruktiv kritik og feedback. Og det er blandt andet det, MyArtSpace.dk kan tilbyde.

Derfor er det kun muligt for registrerede brugerne af sitet at kommentere værkerne og benytte de forskellige fora. Dermed kan man ikke komme med anonyme indlæg, som man ikke tør stå ved. MyArtSpace.dk tillader ikke pornografisk og racistisk eller på anden måde hadefuldt indhold.

MyArtSpace.dk - ikke kun et online kunstgalleri

I juni 2008 lavede vi den første udstilling i den virkelige verden med kunst fra MyArtSpace.dk.

Ideen med udstillingerne er, at de skal være prisbillige for udstillerne at deltage i og at de gennemføres på steder, hvor der kommer mange mennesker. Derfor var det oplagt at det var Rådhuspladsen i København, der lagde fliser til den første udstilling, der blev afholdt i et næsten 30 meter langt telt.

I sommeren 2009 lavede en udstilling på Torvet i Herning og vi havde planlagt en udstilling på Axeltorv overfor Tivoli i København, men den måtte desværre aflyses på selve dagen på grund af et voldsomt blæsevejr. Vi vender snart tilbage med nye udstillinger.

For yderligere information om brug af MyArtSpace.dk henviser vi til MyArtSpace.dk’s regler og retningslinier..
Danske kunstnere - Kunst og kunstnere