95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Jensen

JensenEN KORT - Mit navn er Brian Jensen Felde. Jeg er uddannet journalist og grafisk evighedsstudent. Hjemmeside: www.jensenfelde.dk. (Facebook: www.facebook.com/brian.felde)

EN LANG

I denne tid er jeg ved at lægge første hånd på en lille hjemmeside. Du er velkommen til at klikke indenfor: http://www.jensenfelde.dk

Jeg har tidligere fungeret som kulturskribent og -anmelder. Jeg modtog i 1995 "Silkeborg Kommunes Kulturpris" og forlod derefter - eller derfor? - kunstskriveriet. Jeg arbejder nu i JP/Politikens Hus.

Jeg udstillede første gang, da jeg var 16 år - altså lige efter den franske revolution...

I begyndelsen af 1990'erne etablerede jeg og udstillede under "Kunst I Kostalden" i Mollerup ved Silkeborg. Siden er mine kreationer blevet udstillet på hjemmets 24 vægge, dybt nede i skuffer eller på arealet over venner og families sofahjørner. I det seneste par år har jeg - som millioner andre - udstillet mig selv på Facebook http://www.facebook.com/brian.felde

I den seneste tid har jeg kastet mig over billedmageriet via elektroniske maleredskaber - ikke mindst min iPad. Programmer som Paintbook og Brushes er tilgængelige via apps til priser, der er for små til at nævne. Jeg kan stærkt anbefale disse apps til andre med kløe i tegnefingeren. De er perfekte som "notesblokke", men også anvendelige til at skabe billeder, som man kan være bekendt at gøre offentlige. Det vil sige, det sidste håber jeg da, at andre er bare lidt enige i...!

Tak, fordi du læste dig helt her ned til bunden.

Jeg ser frem til at dele mine billeder med dig - og omvendt!

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"