Grib chancen og vind fx

  • Eksponering af din kunst
  • Karriererådgivning
  • Kunstnerartikler

Tilmelding er både gratis og nemt!

Tænk hvis du vandt æren og...
Den fantastiske førstepræmie

Karriererådgivning med køreplan - 9.995 kr.

Dorthe Walbum hjælper dig med at lægge en persolig køreplan for din kunstnerliv, der passer til nøjagtigt dine ønsker, drømme og ambitioner.

Læs mere om Dorthe Walbums tilbud her...

Fed eksponering af din kunst - 10.000 kr.

Vinderen hædres med 4 siders portræt i vores KunstnerKatalog der deles ud i 7000 eksemplarer på Art Copenhagen Nordens største kunstmesse Art Copenhagen.

Læs mere om kataloget her...

Kunstnerartikler fra MyArtBase.dk - 3.000 kr.

Gavekort på 3000 kr. til kunstnerartikler i vores shop, MyArtBase.dk. Vi har et stort udvalg af gode mærker til lige så gode priser.

Besøg MyArtBase.dk her...

12 mdr. online salgsløsning - 3.684 kr.

SalgsProfilen giver dig både afgang til salgsgalleriet ArtBazar.dk, udstillingsmuligheder og din helt egen hjemmeside. 12 mdr. SalgsProfil 684 kr. Unikt design på hjemmesiden 3000 kr.

Læs mere om SalgsProfilen her...

Præmier til finalisterne

Der er fede præmier til alle finalisterne - samlet værdi: 14.703 kr.

Lev af din kunst - Workshops

Dorthe Walbums populære "Lev af din kunst" workshops til nr. 2-10 i KunstTalent. De afholdes både i København og Århus og der er mange forskellige emner. Samlet værdi 7.875 kr.

Læs mere om workshops her...

Magasinet Kunst abonnement

1 års abonnement på Magasinet Kunst til konkurrencens nr. 1-10. Spændende magasin for de kunstinsteresserede. Samlet værdi 3.750 kr.

Læs mere om Magasinet Kunst her...

SalgsProfil i 6 mdr.

Nr. 2 til 10 vinder 6 mdr. SalgsProfil på MyArtSpace der giver adgang til både hjemmeside, salgsgalleri og udstillingsmuligheder. Samlet værdi 3.078 kr.

Læs mere om SalgsProfilen her...Mød de kompetente dommere

I KunstTalent er det udelukkende det kompetente dommerpanel der bestemmer. Panelet består af 3 meget forskellige fagpersoner der repræsenterer hver deres område indenfor kunstverdenen.

Tom Jørgensen er til daglig redaktør på landets største kunstmagasin KunstAvisen og forfatter til 101 kunstner-bøgerne. Derudover holder han foredrag og skriver for Jyllands Posten. Tom har stor erfaring og viden på området og har meget stor interesse i vækstlaget indenfor kunsten. Besøg Tom Jørgensens hjemmeside her...

Sarah Høi har med succes drevet Galleri Art Expo i Århus igennem 12 år. Det blev hurtigt byens største galleri og for nylig flyttet i størrere lokaler. Galleriet er kendt for at give nye talenter chancen. Besøg Galleri-ArtExpo.dk her...

Astrid Kruse Jensen er en fremragende dansk fotokunstner. Hun er uddannet på Gerrit Rietveld Acaemie i Holland og Glasgow School of Art og har har utallige solo- og gruppeudstillinger i ind- og udland på cv'et. Hendes værker er meget stemningsfulde og drømmende i deres udtryk. Besøg Astrid Kruse Jensens hjemmeside her...
Sådan er reglerne

Reglerne er enkle:

Det er gratis at deltage og du deltager med 6 værker, du selv har lavet. Kunstformen er underordnet - så længe værket kan ses på et billede.

Det er uden betydning om du stadig ejer værkerne.

Konkurrencen afgøres af dommerpanelet og MyArtSpace har ingen indflydelse på resultatet.

Pornografisk, racistisk og andet hadefuldt indhold er ikke tilladt, jf. regler og retningslinjer på MyArtSpace.dk.

Du beholder alle rettigheder til dine værker.
Hvor og hvornår - tidsplanen

Tilmeldingen til konkurrencen er åben frem til den 28. februar 2013.

I marts vil dommerne votere i flere omgange og den 25. marts 2. april kan vi præsentere finalisterne

Vinderen afsløres den 2. april 9. april 2013.