95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Jensen

Cool koreaner


10-07-2012 Vist: 238 gange.

 

 

Man ser lidt for sjældent opsigtsvækkende nyt på den kulturelle markedsplads. Koreaneren Seung Mo Park - eller rettere Park Seungmo - er både opsigtsvækkende og nyskabende. Fantastiske skulpturer/installationer i metaltråd. Den 43-årige kunstner er intet mindre end en mester i at væve med, klippe i eller forme/støbe med tråd. Senest har han kastet sig over at genskabe fotografier tredimensionelle værker ved at klippe i metaltrådvæv (eksempelvis billedet her over). Og luften er fyldt med Zen...

Giv dig selv en god oplevelse her (inklusive en video om kunstnerens arbejdsmetode):

http://www.odditycentral.com/pics/the-incredible-wire-mesh-portraits-of-seung-mo-park.html

 Lidt mere om kunstneren og hans værker her:

http://www.hadacontemporary.com/park-seungmo/

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Steen Askim

 Meget spænde arbejde du linker til her, tak for det.


10 July  2012

Per Corell

 Jo det er fint når Man i Rhino eller 3DMax, kan håndtere 3D objekter, skabe et helt skyggge univers fyldt med nye muligheder og aldrig før set vidundere.  Det er også den verden der rykker tættere på, med 3D printere kunstig intiligens og fremtiden indenfor kunsten.  Verden bliver også større, hvad der vel bør ses som en udfordring men 'der har vi jo masser af tallent også ?


10 July  2012

Jensen

Silver - du har fat i noget der. Og lige præcis den digitale del af kunstmenuen fortjener langt større opmærksomhed og anerkendelse, end den får nu. Men computerkunsten  rykker allerede. Ikke mindst via animationssucceserne på film. Er en film som Avatar ikke et stort billedværk?

Det store skred sker med smartphones og ipads. Når redskaberne blive allemandseje og programmerne tilgængelige for små penge, følger kreativiteten og anerkendelsen med. 

Men derfor kan jeg stadig stoppe op - meget længe - ved en "analog" mester som Seungmo. Han har nemlig det, som OGSÅ karakteriserer stor kunst; professionalisme.


11 July  2012

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"