95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Jensen

Tegne på iPad - hvordan?


17-07-2012 Vist: 965 gange.

Jamen, hvordan tegner man på en iPad?

Ovenstående spørgsmål er blevet stillet til mig adskillige gange - på Facebook, af grafikere på min arbejdsplads, i min omgangskreds og nu også her på Myartspace. Hvordan gør man det eller det?

I vinter flikkede jeg derfor en lille video sammen om processen bag et billede, som jeg tegnede i anledning af dronning Margrethes 40 års regentjubilæum (billedet her over).

Videoen afdækker selvfølgelig ikke alle hjørner og muligheder, men måske kan den være en hjælp eller inspiration til andre iPad-ejere, der som jeg har købt den fine og ekstremt billige app Paintbook. I videoen fremgår det, at Paintbook koster seks kroner. Det er stadig prisen!

Margrethe-billedet har jeg tegnet med fingrene, men man kan også købe en specialpen; en Stylus (koster mellem 130 og 180 kr.).

Du kan se videoen her: http://youtu.be/bovScgEMtNA

Du kan også dykke ned i andre hjørner af Paintbook ved at se en række tutorials, der er lagt op på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=S9sM58uRpJY

Paintbook kan også importere billeder fra iPad'ens kamerarulle. Det giver adskillige muligheder, blandt andet at kunne kombinere grafik og foto. Jeg brugte den arbejdsmetode til en lille musikvideo, som du kan se her (ADVARSEL! KRAFTIG KONGERØGELSE KAN FOREKOMME): http://youtu.be/cqcogxHUtHU

Nogle af mine andre billeder ligger her:

http://www.jensenfelde.dk/billederny.html

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

EGE

Det virker som et spændende medie som giver et helt andet udtryk end det ,en gammel tegnefyr som jeg kan afstedkomme med traditionelle midler. Måske skal jeg en dag begynde at spare sammen til en I Pad og teste pegefingeren.

Hilsen EGE


19 July  2012

Jensen

 Prøg endelig til, Ege. Men jeg advarer; det er en timebandit. Ikke kun di forskellige tegneprogrammer, men også alle de andre muligheder, som en iPad åbner ind til de små kreative rum. 


19 July  2012

Jensen

Her er så en linje, som du kan stille alle mine slåfejl hen på__________________________


20 July  2012

Jensen

Føjer lige endnu et fint og billigt (under en 10'er), tegneprogram til listen:

http://www.drawingpadapp.com/


31 July  2012

Jensen
Nyt forum for de fingernemme på Facebook MADE ON IPAD: www.facebook.com/madeonipad
24 March  2013

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"