95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til KLIR

Kunst-Kunsthåndværk


01-07-2012 Vist: 367 gange.

Som keramiker og kunsthåndværker, støder jeg hele tiden på denne skelnen mellem kunst og kunsthåndværk. Både kunstner og kunsthåndværker er jo "ubeskyttede" titler, som enhver kan kalde sig, og jeg er ikke den der har svaret på rigtigt og forkert.
Men jeg ved noget om at skabe, noget om at forme, noget om at udfordre et materiale og aflokke det et udtryk. Jeg ved noget om lange processer inden det lykkes med en struktur, glasur eller form, og i den sidste ende er mine "værker" et udtryk for hvem jeg er. Det er måske ikke billeder, men det er karakterer,tilstande, sanselighed og et håndgribeligt udtryk helt bogstaveligt.
Foreningen "Danske Kunsthåndværkere" er kunsthåndværkernes professionelle sidestykke til billedkunstnernes BKF .  Danske Kunsthåndværkere holder sommermarkeder rundt omkring i landet for foreningens medlemmer. Så skulle nogen få lyst til at møde mig i sommerlandet, kan det ske på CRA-S – Kunsthåndværkermarked i Svendborg d. 13. og 14. juli
CRA-S præsenterer 55 formgivere fra hele landet, alle medlemmer af Danske Kunsthåndværkere.
CRA-S handler om at opnå kontakt mellem kunsthåndværker og publikum, og formidle den særlige oplevelse det er, at stå med et stykke unika formgivning i hånden og få at vide hvordan og hvorfor det er blevet til.
Se mere på www.cra-s.dk
                                                                               

.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Jensen

Man kan måske sige med en let omskrivning af ordene fra den lille prins: Det er ikke værket i sig selv, det er tiden, som du bruger på det...


06 July  2012

KLIR

Ja, han er fin at kende, den lille fyr.

I hvert tilfælde er det min erfaring, at intet værk giver mere fra sig end der er lagt i det - og man kan mærke det.


06 July  2012

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"