95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Sand

Dit bedste råd


01-02-2013 Vist: 188 gange.

Det er en glæde at opleve den frodige og livsbekræftende kreativitet, der udtrykkes her på MAS, og jeg er sikker på at vi alle har masser af tips og gode ideer både omkring arbejdsprocessen, montering, salg osv som andre og især de nye på sitet kunne have glæde af. Jeg vil derfor bruge dette blokindlæg til at opfordre dig til at lægge dit bedste tips i en kommentar herunder.

Selv vil jeg lægge ud med mit bedste tips: Skitsebogen!

Hav altid en skitsebog hos dig og brug den som en tegne-dagbog. Det giver en masse tegnetræning. Det behøver ikke være de store kunstneriske værker du får lavet og det behøver heller ikke være motiver med dybsindig mening, for de er kun til eget brug. At tegne en krøllet sok eller en lille solsort kan give et stort tegne teknisk udbytte.

Bagefter kommer du til at holde af alle disse hurtige skitser, der tilsammen er et lille privat vidnesbyrd om dig og din hverdag.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Karin Waldhausen
Hej Sand Mit bedste råd falder i 5: 1), Se meget kunst - på museer, på Gallerier, på nettet. 2), Tal meget om den kunst der rør dig - med kolleger - med nogen, der er klogere end dig og nogen, der er mere naive end dig (børn f.ex - skønt at diskutere kunst med dem - ), 3), Arbejd med dine ting hver dag og tag udgangspunkt i noget der er personligt vedrørende for dig. 4), Få dine ting bedømt ind imellem af andre - også andre, der kan sige mere end at "det er superfedt det du laver". Det er dejligt med ros, men du vokser på en anden slags konstruktiv kritik. 5), Når du har lyttet til andre, set på andres ting, hørt hvad andre mener - så blæs på det hele og vend tilbage til dit personlige udgangspunkt og det der føles rigtigt for dig. Næste dag starter det hele forfra...he he Mvh Karin Lykke Waldhausen
03 February  2013

Sand
Super gode råd! Jeg kan godt lide det med at blæse på det hele og vende tilbage til sit eget personlige udgangspunkt :), det er jo der man skal bruge alt hvad man hører og oplever i dialogen med andre. Jeg kom også til at tænke på hvor gavnligt det er at være myreflittig indenfor sit personlige udtryk og så en gang i mellem at komme helt ud af comfort zonen og løsne op ved at lave noget helt andet feks arbejde i andre materialer, andre nuancer, med uvante motiver eller eksperimentere med et helt andet udtryk, ikke for at blive flakkende, men for at lære nyt, som man kan inkorporere i sit næste værk.
04 February  2013

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"