95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Unik-Art

Unik-ArtMit navn er Ole Mejlvang Hedeager. WWW.unikart.dk Jeg tegner i flere medier (pastel, akvarel og olie)...jeg er ekspert i portrætter og har illustreret for blandt andet til ugebladet Hjemmet`s noveller og for aviser, blade og bøger. Jeg har vundet internationale priser for især mine pasteltegninger og sælger også oliemalerier

Mit navn er Ole Mejlvang Hedeager

43 år og bor i den dejlige naturskønne by klovborg.

Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefag i billedkunst og har en fortid som reklamtegner/desktopper og dekoratør.Jeg arbejder p.t. som folkskolelærer. Alle mine værker, bliver derfor lavet i min fritid. Jeg har tegnet og malet portrætter/karikaturer hele mit liv og studiet af ansigter, former og farver er blevet en besættelse for mig, som manifesterer sig i et behov for,at udtrykke sig i netop farver og streger. Jeg betragter mig selv mest af alt som en håndværker, der er på jagt efter det perfekte, så perfekt, at det har det uperfektes strøg og lethed.

Jeg tegner og maler i flere medier, især pastel på valourpapir har for tiden ramt min interesse, samt almindelig tegning med graphite blyanter. Foruden dette har jeg studeret de gamel maler mestres teknikker og det udmønter sig i malerier, der har en forankring i de religiøse motiver. Jeg maler i både acryl og olie og benytter en flere lags teknik.

Tak for din interesse; Ole Mejlvang Hedeager; ohedeager@gmail.com

www.unikart.dk

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"