95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Jane Bonnerup

Jane BonnerupJeg vægter Skønheden og det gennemarbejdede højt, men nyder også at gå på opdagelse i nye teknikker og udtryksformer. Jeg arbejder med kunst i alle afskygninger. Maleri i akryl,olie, pastel, akvarel. Skulptur i sten, gips, bronze, fiberbeton, papmache. Sølvsmykker, grafik, tegning.

Jeg arbejder både eksperimenterende med tredimmensionelt opbyggede billeder i blandede materialer og med hyperrealistik oliemaleri. Skønheden og det gennemarbejdede vægtes højt, men jeg nyder også at gå på opdagelse i nye teknikker og udtryksformer.

Det har af og til frustreret mig når kunstnere taler om hvor vigtigt det er at finde en let genkendelig stil. Hvis jeg kun skulle lave det folk køber, eller rette min stil ind efter de af mine billeder censorerne valgte, ville det begrænse mig. ”

Jeg kan lide at have flere meget forskellige kunstneriske projekter i gang samtidigt. Det er en tilfredsstillelse, efter at have været i gang med et krævende portrætmaleri, at opbygge skulpturer i mere frie former, male abstrakte værker eller smede emaljerede sølvsmykker.

 

 

Jeg er uddannet formningslærer på Den Frie Lærerskole i Ollerup og supplerede uddannelsen med et år på Svendborg kunstskole i fagene ; skulptur, stenhugning, broncestøbning, maleri og grafik og fungerede et par år som kunstlærer på Snoghøj Folkehøjskole. Jeg er bosat i Gedsted og er medlem af Gedsted Kunstnergruppe. Jeg har udstillet på kunstmesser I Års, Skive og Pandrup og sidste år på den censurerede kunstudstilling i Ålborg

 

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"