95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Nordbred

NordbredJeg bor i Hvidovre nær København og holder især meget af at fotografere, male og tegne... Jeg interesserer mig både for det naturlige og det abstrakte - især med blik for detaljerne.

Mit navn er Tine Nordbred. Jeg er i fyrrene og bor i Hvidovre nær København.

Jeg er en kreativ sjæl og holder især meget af at fotografere, male og tegne... Jeg interesserer mig både for det naturlige og det abstrakte - især med blik for detaljerne.

Mine fotografier er mest af natur og det gerne nærbilleder / macro af det smukke i de små ting som vi ofte ikke ser før vi kommer helt tæt på - det være sig både blomster og små dyr. Jeg nyder også det efterfølgende arbejde ved skærmen med redigereíng af billederne - her er der mulighed for at give det ekstra personlige udtryk.

Mine malerier handler meget om processen og det at nyde den ro maleriet giver en samt spændingen ved hvilken vej det vil tage. Jeg er glad for pastelfarver men synes også det er spændende at eksperimenter med neonfarver. Jeg maler mest med akryl og mixer til tider med spray, kollage og poscatusser. Jeg ligger ikke fast på en bestemt stil, men maler noget abstrakt og noget mere naturligt.

Tegninger laver jeg mest med blyant, kul eller tush og helst naturalistisk efter fotografi eller abstrakt efter fantasien. For tiden er det dog mest malerierne der får min tid.

Venlig hilsen

Tine Nordbred

www.nordbred.dk

https://www.instagram.com/tinenordbred/

 

 

 

 

 

 

 

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"