95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Anita Wardani

Anita WardaniAutodidakt maler, maler kun i det abstrakte. Jeg ser og tænker meget i farver og derfor fortæller hvert maleri en historie om mig.

 Mit første lærred fik jeg i gave tilbage i august 2003 og jeg har malet lige siden. Det er indtil videre blevet til over 200 malerier, et par kunst malet møbler og 6 mindre udstillinger.
 
Jeg er autodidakt maler, maler kun i det abstrakte og næsten aldrig med pensel. Jeg ser og tænker meget i farver og derfor fortæller hvert maleri en historie om mig, den afspejler enten mit sind på det givende tidspunkt, en oplevelse, en tanke eller ”bare” en følelse. Det at ét enkelt maleri kan tolkes på så utrolig mange måder er yderst fascinerende. Uanset hvilken historie jeg fortæller med et maleri ser hver person noget forskelligt som man enten knytter sig til eller går videre fra, det er dét der er fangende.
 
Jeg elsker at afprøve nye farve kombinationer samt metoder, maler ofte i serier hvilket gør at mine malerier, set over en længere periode, ikke har den ”typiske” genkendelighed.
 
Inspirationen bag mine værker kommer fra mit personlige liv, mine rejser, min familie og fra de mennesker omkring mig.
 
Når jeg ikke sidder bag mit skrivebord og terper tal, er jeg at finde ved mit staffeli på mit lille værksted hvor jeg fortæller mine historier i farve.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"