Danske kunstnere

På MyArtSpace.dk kan du fordybe dig i alle de flotte kunstværker som vores mere end 4500 danske kunstnere deler, de har i skrivende stund delt mere end 35.000 kunstværker og det gør MyArtSpace.dk til danmarks største samling af kunst og kunstnere. Du vil her kunne bruge timer, dage ja uger inden du har set alt og du kan selvfølgelig også helt kvit og frit selv deltage og begynde at dele med en 100% gratis profil på MyArtSpace.dk.

MyArtSpace.dk henvender sig til alle der skaber visuel, ikke bevægelig kunst. I praksis betyder det at al kunst med - undtagelse af video og musik - er velkommen dog kan man godt dele videoer via bloggen.
Ønsker du at finde lokale kunstnere kan du også let gøre det her, vi har lavet en side hvor alle kunstnere der har oplyst postnummer vises, på den måde kan du let finde frem til kunstnere fra din by, du kan selv prøve at finde en kunstner ved at trykke på linket.

Hvis du bare gerne vil igang med at kigge på alle de forskellige kunstnere kan du begynde lige her

Vil du gerne ud med din kunst så kan du deltage i vores gratis online kursus der sætter fokus på hvordan man gør kunsten til ens levevejLad mig se nogle af de flotte værker