95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Britta Ortiz

Isefjordskunstnerne


02-11-2014 Vist: 141 gange.

Isefjordskunstnerne blev stiftet den 28. august 2014 af en gruppe entusiastiske kunstnere, der ønsker at skabe et fællesskab omkring kunsten til glæde for alle medlemmer. Sammenslutningen er levende og nytænkende og giver plads til medlemmernes ønsker om, hvad der skal ske i regi af Isefjordskunstnerne. Alle idéer er velkomne. Alt kan lade sig gøre. Det er kun økonomien, der kan udgøre en begrænsning. Bestyrelsen prøver i videst muligt omfang at inddrage alle medlemmer i både beslutninger og aktive tiltag.

Isefjordskunstnerne ser det som et aktiv at have medlemmer i alle aldre. Unge og yngre kunstnere har ofte andre udtryksformer og idéer end lidt ældre kunstnere, og inspirationen herfra kan være til glæde for begge parter. De unge og yngre kunstnere kan desuden drage fordel af at være medlem, fordi de via medlemsskabet vil få nemmere ved at få synliggjort deres kunst, og de vil kunne få støtte og faglig sparring fra andre medlemmer i sammenslutningen – uanset alder.

Kunstnere – både professionelle og amatører inden for alle kunstarter er velkomne i Isefjordskunstnerne. Ved at samle kunstnere inden for forskellige kunst- og stilarter skabes inspiration blandt kunstnerne, og der er mulighed for at lære af hinanden. Isefjordskunstnerne er et sted, hvor medlemmerne gerne vil bruge hinanden på en positiv og konstruktiv måde. 

Isefjordskunstnerne har pr. 1. november 2014 19 medlemmer. Løbende er der kunstnere, der ansøger om medlemsskab, og medlemsantallet øges derfor løbende. 

Som medlem af Isefjordskunstnerne har man mulighed for at deltage i fælles udstillinger, tage på værkstedsbesøg hos andre kunstnere, tage på kunstudstillinger, udøve sin kunst sammen med ligesindede, deltage i kurser arrangeret af Isefjordskunstnerne og meget, meget mere. 

Læs mere om Isefjordskunstnerne på www.isefjordskunstnerne.com Du vil her også kunne læse om, hvordan man bliver medlem. 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"