95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Britta Ortiz

Britta OrtizLivet er fuld af muligheder, hvis man tør gribe dem. Derfor skal livet og dets muligheder udforskes. Et liv kan ikke beskrives med få ord. Hvis du vil vide mere om mig, kan du besøge min hjemmeside: www.britta-ortiz.dk

 Jeg har været autodidakt udøvende kunstner siden, jeg var helt ung. Jeg har modtaget undervisning af Peer Brun, Lise Ring, Poul-Erik Rasmussen og Laurentius van Dam. Jeg er først begyndt at udstille mine billeder i 2010. Jeg har bl.a. udstillet på den censurerede udstilling i Næstved Kunstforening i 2012, på Æglageret i Holbæk og i Den Grå Hal, Nykøbing Sj. 

Jeg maler figurativt. Mine motiver er ofte close-up billeder af forskellige ting i omgivelserne. Herudover maler jeg mennesker i forskellige situationer. Det er især overvægtige mennesker, fordi overvægt blandt mennesker er et emne, jeg har beskæftiget mig med professionelt igennem en del år, og fordi jeg ønsker at være med til at nedbryde den taburisering, der er i forhold til overvægtige mennesker. Udvikling af overvægt skyldes ikke kun, at mennesker spiser for meget og motionerer for lidt. Problemet er meget mere komplekst. 

Inden for de sidste år er jeg også begyndt at lave stentøj. Processen med at forme leret, brændingsprocessen og arbejdet  med glasurer fascinerer mig. Det er desuden både udfordrende og dejligt at arbejde tredimensionelt. 

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"