95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Groth

Fra drøm til virkelighed


16-12-2011 Vist: 4099 gange.

For 7 år siden købte jeg en nedlagt landsbyskole sammen med min daværende hustru, et kæmpe hus på 334 kvm, noget gammelt lort, men med rigtig mange muligheder. Vi har 3 børn sammen, og kom fra en lejlighed på 100 kvm, og kunne nu tilbyde 2 store vores teenager nogle kæmpe værelser på 25 kvm. De første 4-5 år brugte vi rigtig mange timer og en del penge på huset, og fik skabt nogle fantastiske ramme.
 
Siden jeg var en 16-17 år har jeg haft stor fornøjelse af at tegne eller male fra tid til anden, men i en travl dagligdag, 3 børn og et kæmpe byggeprojekt blev det ikke til meget. Men alligevel kunne jeg ikke lade være med at lege med tanken, om når jeg blev gammel så kunne jeg udnytte de mange kvm. til galleri og dyrke min interesse for kunst.
 
Og som så mange andre ægteskaber, valgte vi for 2½ år siden at blive skilt efter 20 års ægteskab, vi måtte erkende at vi i vores travlhed var gledet fra hinanden. Vi stod nu med et hus, nogle rammer vi havde skabt og holdte rigtig meget af, men det var ikke umiddelbart muligt for den ene af os at overtage huset alene.
 
Men i stedet for at sælge det, valgte vi en meget utraditionel løsning, vi delte huset op i 2 lejligheder, vi havde et rigtig godt venskab og var enige om at vi på den måde kunne løse mange af de problemstillinger der var i forbindelse med vores skilsmisse og huset.
 
Og, det har faktisk også fungeret ganske upåklageligt, min eks. er i dag mere en søster end en eks. hustru. Men livet går videre og vi fandt begge nye partnere langt fra lokalområdet, og mente at tiden nok var vi skulle sælge huset. Men i dette vanskelige boligmarked, har vi nu haft huset til salg i 15 måneder, huset er specielt, kæmpe stort, og ikke lige et huset til det brede marked.
Min eks valgte så for 2 måneder siden at flytte op til sin nye kæreste, en rigtig sød mand, det var ikke holdbart i længden at bo 100 km. fra hinanden, uden at vide hvor længe der gik før huset var solgt.
 
I forbindelse med at hun er flyttede, valgte vi så at reetablere huset igen som et hus, og det er jo til salg som et stort hus, og præsentere sig også bedst sådan. Men jeg var selv blevet single igen, og holder meget af at bo her, så tankerne begynder at snurre, hvad gør man, skal man finde en løsning der gør at man skal blive i huset.
 
Så læste jeg en blog på MyArtSpace, ”Kreativt kunstner bofællesskab” og kommenterede indlægget, det var egentlig også en spænende tanke, havde måske aldrig set mig selv i et kollektiv, men havde samtidig efter skilsmissen fundet stor glæde i at hive min interesse for maleriet frem igen. Og tror egentlig jeg kunne finde stor glæde og inspiration i at bo sammen med andre kreative mennesker.
 
Huset var jo perfekt, masser er plads, masser af sjæl, højt til loftet, bygget 1889 efter alle kunstens regler. Huset var også perfekt som galleri, ja, på landet, men lå på en af de store indkørselsveje til byen, 10 km. fra Aalborg. Ikke nok med det, driver naboen en af områdets mest besøgte brugskunst forretninger, så Galleri er en perfekt mulighed. Så i første omgang ligger bofællesskab lidt stille, men måske en god løsnings mulighed på sigt.
 
Så ja, nu blev det så en realitet, jeg åbner mit eget galleri den 7. januar 2012, har indgang til et 20 kvm. stort nyt bryggers, med direkte indgang til mine teenagers tidligere værelser på hver 25 kvm.
 
Godt nok er huset stadig til salg, men i disse tider, så det bliver nok ikke lige solgt med det samme, og hvem ved, jeg ved nu heller ikke om jeg har så meget lyst til at sælge længere, og finder måske en anden løsning de kommende måneder, skal lige se hvordan det går med galleriet.
 
Men jeg holder åbning og fernisering lørdag den 7. januar 2012 fra kl. 10:00 – 16:00, og alle er velkommen til at kikke forbi, hvor jeg også servere en lille forfriskning.
 
Og det er ikke kun min egen kunst man kan se ved ferniseringen, jeg har indgået et spænende samarbejde med den islandske pige ”Dagrun Iris Sigmundsdottir” som bor i København, en kunstner som laver nogle fantastiske collage billeder, og har også en profil på MyArtSpace.dk
” D. Iris Sigm”, og udstillingen kommer også til at omfattet 20 af hendes billeder, og en rigtig god kontrast til mine billeder, kunst gør sig godt ved kontraster.
 
Så bor du i nærheden, så kik forbi, smiler
 
Lørdag den 7. januar 2012
Halsvej 67
9310 Vodskov
Kl. 10:00 - 16:00
 
Facebook side "Galleri Herre Herholdt"
http://www.facebook.com/pages/Galleri-Herre-Herholdt/158106127624794

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

1234

 Hvor er det en god historie.

Det bliver spændende at høre hvordan det går. Jeg håber, du vil holde os up to date. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med galleriet!

Mvh Knud 


17 December  2011

Groth

Tak, Knud, og det vil jeg gøre :-),


17 December  2011

Karin Waldhausen

 Knæk og bræk til dig! Det skal nok blive godt. ;),

Vi ses inden så længe.

VH Karin


19 December  2011

Groth

Tak skal i have, spændt på at se hvordan det skal gå :-),


19 December  2011

Annette Falk Lund

Det er jo ike så langt fra hvor jeg bor. Så jeg har noteret datoen og vil droppe op sammen med min mand og måske en veninde der også maler og er fortæller.

bedste hilsener og held og lykke med projektet

Annette


21 December  2011

Groth

Tak Annette, og i skal være så velkommen :-),


21 December  2011

bebro

 Krydser alt hvad krydses kan godt galleriår Groth:),),),


29 December  2011

Groth

Mange tak Bebro, og godt nytår til jer alle, må vi være kreative i det nye år :-),


29 December  2011

Annette Falk Lund

Ja, nu har jeg jo set stedet og er meget glad for at var kørt i alt 160km i alt begge veje.

Der var sørget for det hele: hjemmelavet knækebrød, ost og diverse drikkevarer, kaffe og vand. Jeg fandt mig godt tilpas og det skyldes den gode stemning i galleriet.

Kunsten kom til sin ret, ikke for mange billeder, som det sker så ofte.

Jeg blev også rigtig glad over at møde D.Iris Sigmundsdottir fra Island som udstiller sine collager sammen med Kim.

Vil opfordre jer at besøge stedet fremover - virkelig berigende og en stor inspiration.

Godt gået Kim


07 January  2012

Groth

Tak Annette

Det var rigtig hyggeligt at møde dig, du er et meget inspirende kunstnerisk menneske at lære at kende.

Vi fik besøg af 60 personer, det var en rigtig dejlig oplevelse, tak til de fremmødte, som var med at at skabe en rigtig god dag og stemning.

Kh, Kim


08 January  2012

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"