Vind et kunstværk til 5000 kr, skriv dig op på vores malingliste

Close
MyArtSpace 5 år - hvad husker du?   - MyArtSpace - Online galleri, Se det flotte
kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 6887 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

- MyArtSpace 5 år - hvad husker du?
 Alle Forums
 Om MyArtSpace.dk
 Idéer, kritik, skulderklap til MyArtSpace.dk
 MyArtSpace 5 år - hvad husker du?

 Print venligt
Forfatter Forrige emne Emne Næste emne  

1234

157 Indlæg

Skrevet - 11 June 2012 :  22:21:15  Vis Profil
Vi har netop i disse dage arbejdet med MyArtSpace.dk i 5 år og i går rundede sitet så også 25.000 værker. To milepæle der giver os lyst til at tage en tur nedad Mindernes Allé.

Fx husker vi med glæde tilbage på den første udstilling på Rådhuspladsen i København og den næste der blæste helt væk i stormen er heller ikke glemt.

Her er et klip fra den første udstilling:
http://www.youtube.com/watch?v=SXGX9LbvyUQ

Vi er meget meget glade for at have daglig kontakt til så mange spændende mennesker som bruger sitet og vi har også mødt flere af jer i virkeligheden - hvilket hver gang har været en fornøjelse.

Hvad husker du? Har du nogle særlige minder med MyArtSpace eller folk som du har mødt via siden? Så skriv det meget gerne her!

Kunstneriske hilsner
Thomas og Knud

MyArtSpace.dk
ArtBazar.dk
href="http://KunstnerKontakt.dk">KunstnerKontakt.dk
ArtExclusive.dk
href="http://nemmehjemmesider.dk">NemmeHjemmesider.dk

1234

157 indlæg

Skrevet - 14 June 2012 :  22:04:43  Vis profil
Jeg vil gerne gå foran med at fortælle at MyArtSpace var stedet, hvor jeg første gang udstillede mine fotos og plakater for et publikum jeg ikke kendte privat.
Selvom jeg i min rolle som "opfinder" af sitet nok ikke vil få med grovfilen, var det alligevel ikke uden en vis nervøsitet, at jeg lagde dem ud første gang. Det var der dog ingen grund til - jeg har kun fået søde kommentarer og jeg er utroligt taknemmelig for hver eneste.
Pga. mit arbejde med siden, får jeg desværre ikke dyrket kameraet så meget mere, men jeg håber at få tid til det igen engang.

Er der ikke andre der har en god eller sjov oplevelse de ønsker at dele?

Knud

MyArtSpace.dk
ArtBazar.dk
href="http://KunstnerKontakt.dk">KunstnerKontakt.dk
ArtExclusive.dk
href="http://nemmehjemmesider.dk">NemmeHjemmesider.dk
Gå til toppen af siden

Karin Waldhausen

111 indlæg

Skrevet - 15 June 2012 :  09:51:43  Vis profil
Jeg vil gerne bidrage med flg. historie:

Af en eller anden grund - muligvis fordi der havde været en udstilling i Kbh troede jeg at MAS-folkene boede i København. jeg tilbød så mig selv som skribent på jyske kunstbegivenheder og den første opgave jeg fik var at dække ART- Herning. Jeg kørte så fra Vive nord for mariagerfjord over til Herning (alle mine udgifter blev dækket af MAS, så det var ikke noget problem) og gik igang med at interviewe Galleriejerene og indsnuse messens stemning. Jeg skulle mødes med to af MAS folkene og jeg havde tænkt, at de nok kom med tog fra København. Da vi endelig mødtes gik det så op for mig, at MAS-folkene bor og lever i Herning, hvilket efter en høj later fik mig til at udbryde: "Hva fanden i fænghullet laver jeg så her?" Hvortil Knud på sin sindige måde svarede: " Du skriver om kunstmessen for os, fordi du er god til det og selv ville.."
Ja, den historie har jeg grinet af mange gange siden, men det var en god tur til Herning!
Gå til toppen af siden

1234

157 indlæg

Skrevet - 15 June 2012 :  11:01:31  Vis profil
Ja - den var god. Det blev også en god artikel. Det er nok ingen hemmelighed at vi har meget om ørerne når vi kun er to til at gøre alt vedr. MAS. Så er det fedt at vi kan uddelegere opgaverne ind imellem - og når der så er en, der både har evnerne og interessen, så slår vi til!

MyArtSpace.dk
ArtBazar.dk
href="http://KunstnerKontakt.dk">KunstnerKontakt.dk
ArtExclusive.dk
href="http://nemmehjemmesider.dk">NemmeHjemmesider.dk
Gå til toppen af siden

Martin Leighton Lindhardt

45 indlæg

Skrevet - 15 June 2012 :  14:33:13  Vis profil
Jeg husker al den fantastiske feedback jeg har fået og til stadighed får fra alle I interessante og spændende og kloge mennesker herinde på sitet. Jeg lavede oprindeligt min profil herinde for at være med i KunstTalent. Nu er jeg her for MASs fantastiske forum og for at få inspiration fra den voksende talentmasse herinde.

Tak for Jeres store arbejde med MAS og tak til alle Jer derude der bidrager hver dag.

M.

PS: Og så husker jeg en fantastisk udstilling i Herning Centeret - det var fandeme en ud af kroppen oplevelse :-)
Gå til toppen af siden

Groth

49 indlæg

Skrevet - 15 June 2012 :  21:49:24  Vis profil
Jeg kan så ikke huske så meget, stadig forholdsvis ny bruger, men det er et fantastisk site i har oprettet og i den grad vedligeholder.

Jeg har i mange år drømt om at gøre noget ud af min lyst til at male, og jeres site har været en kæmpe motivations faktor, ikke siden alene, men alle de kreative mennesker som mødes omkring MyArtSpace.

Har nu været aktiv bruger i 14-15 måneder, men besøger siden flere gange dagligt. Og har fået kontakt til en masse dejlige kreative mennesker, og forsøger efter bedste evne at deltage i mange af de gode aktiviteter og konstruktive dialoger som er på siden.

Men tak for en god hjemmeside, konstruktiv dialog og en masse skønne brugere.
Gå til toppen af siden

Poul Lyda

17 indlæg

Skrevet - 16 June 2012 :  10:11:40  Vis profil
Jeg kan huske en udstilling i Herning, hvor jeg deltog i Artbattle. Jeg blev slået ud af en lokalpolitiker, som brugte Lucio Fontana tricket; at sprætte lærredet med en kniv.

Ellers så husker jeg de mange nye tiltag, og den altid gode kommunikation mellem sidens medlemmer
Gå til toppen af siden

1234

157 indlæg

Skrevet - 18 June 2012 :  20:44:38  Vis profil
Tak for nogle gode indlæg Martin, Groth og Poul. Martin - det er dejligt at høre du får noget godt ud af sitet. Ja udstillingen i Herning Centret var... speciel er vist ordet. Der var nogen der fik sig en første-gangs-oplevelse med kunst og det er jo ikke så dumt!

Poul - jeg husker tydeligt Artbattlen. Det var altid glade Gitte Hornshøj der førte kniven - og det var Awang der vandt til sidst. Der er en video af udstillingen i Herning her - billedet du omtaler er med kortvarigt: http://vimeo.com/4733090

Groth - Jeg synes næsten du har været med altid. Det skyldes dit høje aktivitetsniveau hvor du flittigt kommenterer og deler roser ud. Det gør mig glad, når jeg oplever at de værktøjer, vi udvikler og stiller til rådighed bliver brugt efter hensigten. Jeg håber vi mødes en dag ude i virkeligheden også.

Knud

MyArtSpace.dk
ArtBazar.dk
href="http://KunstnerKontakt.dk">KunstnerKontakt.dk
ArtExclusive.dk
href="http://nemmehjemmesider.dk">NemmeHjemmesider.dk
Gå til toppen af siden
  Forrige emne Emne Næste emne  

 Print venligt
Spring til:
Snitz Forums 2000