Vind et kunstværk til 5000 kr, skriv dig op på vores malingliste

Close
MyArtSpace - Kunst på nettet, Se de flotte gallerier
kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 6966 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

Dommere i KunstTalent

Frederik Lindskov - billedkunstner og formand på KE

Billedkunstner Frederik Lindskov har de sidste tre år været formand og primus motor for den censurerede udstilling KE - hvor han i øvrigt selv debuterede i 2005.

Mottoet for hans formandsskab har fra start været "Kunsten Først" hvilket har stillet store krav til fornyelsen af alt fra censurering og kommunikation til udstilling, pressehåntering og katalog.

For ham handler censurering ikke blot om indhold - dvs. om det at udvælge den mest originale kunst - den kunst der sætter mest på spil - men også i høj grad om form - dvs. om at "beskytte" den debuterende kunstner gennem professionalisme og ved, så vidt det er muligt, at erstatte de berømte 15 minutter med et vedvarende fokus.

"God censurering er den der er i stand til at vurdere samtlige aspekter ved vækstlaget - dvs. også i udpræget grad det uskolede og "folkelige".

Jeg stiller høje krav til et godt kunstværk - men er samtidig fuldstændig ligeglad med om det springer ud af et akademi eller et sommerhus på Langeland."

Mere info på www.frederiklindskov.dkTom Jørgensen - Kunstavisen

Tom Jørgensen er opdateret på alt hvad der rører sig i nutidskunsten og arbejder som redaktør for Kunstavisen.

Han har også gjort sig som censor ved censurerede udstillinger og har netop udgivet bogen ”101 kunstnere”, der fortæller bredt om hvad der rører sig blandt de nulevende danske kunstnere.

Tom er en engageret kunstformidler, foredragsholder og debattør. For Tom handler god kunst om begejstring, temperament, lidenskab, følelse og talent.

Mere info på Toms egen hjemmeside www.eikon-kunstformidling.dkCharlotte Jensen

Charlotte Jensen fik ideen til Kunst for Alle-udstillingerne for 10 år siden, da hendes far, kunstsamleren Poul Jensen, udfordrede hende ved at sige, at kunst var for feinschmeckere.

Udsagnet provokerede hende så meget at hun ville bevise det modsatte. Hvis kunst ikke er for alle, hvem skulle det så være for?

Det blev startskuddet til den første udstilling som foregik i Århus og som siden har trukket fulde huse hvert år. I 2010 kom også København med på programmet.

Udstillingerne er også meget populære blandt kunstnerne og Charlotte Jensen har derfor altid mange flere ansøgere end hun har plads til.

Charlotte Jensen søger kunst der både har potentiale for at nå et bredt publikum, men som samtidig har nerve og kant. Hendes fokus er først og fremmest på oplevelsen.

Mere info på www.kunstforalle.dkAndre sider om KunstTalent