Vind et kunstværk til 5000 kr, skriv dig op på vores malingliste

Close
MyArtSpace - Kunst på nettet, Se de flotte gallerier
kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 6930 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

Information om KunstTalent


Hvem står bag KunstTalent?

Det er MyArtSpace.dk - Danmarks største kunstnersite - der arrangerer KunstTalent.

Hvem kan deltage?

Alle, der ønsker at være med, kan deltage.

Hvad kan man deltage med?

Alle former for kunst, der kan vises på et billede, er principielt tilladt. Man garanterer som deltager, at de værker man deltager med er originale, og at man selv er ophavsmanden. I tvivlstilfælde vil dommerne og MyArtSpace.dk træffe beslutning om et værk bryder ophavsretsloven, og om det derfor skal udgå af konkurrencen. Tilmeldingsgebyret vil i disse tilfælde ikke blive refunderet.

Hvem vælger vinderen?

Vinderne bliver valgt af dommerne og teamet bag MyArtSpace.dk har på ingen måde indflydelse på resultatet. Wildcardrunden med de kunstnere der ikke blev sendt i semifinalen af dommerne, bliver afgjort af brugerne på MyArtSpace.dk.

Hvordan vurderes værkerne?

Værkerne vurderes online på MyArtSpace.dk. Hver kunstner deltager med i alt 6 værker. Tre i de indledende runder samt semifinalen og yderligere 3 billeder i finalen. Værkerne bliver vurderet som en samlet enhed. Der er ingen genrekrav - dommerne håber at se noget nyt og unikt.

Hvordan findes vinderne?

Konkurrencens dommere får hver deres indledende runde som kunstnerne bliver fordelt ud i helt tilfældigt. Der er maksimalt plads til 75 kunstnere i hver af de indledende runder. Hver dommer vælger 20-25 kunstnere, som de sender videre til semifinalen. Herefter er der en wildcard runde, hvor brugerne på MyArtSpace.dk vælger hvilke 3 kunstnere, der skal have en ekstra billet til semifinalen. Dommerne vælger derefter i fællesskab 20 finalister ud blandt alle semifinaledeltagerne. Dommerne fordeler i finalen 1., 2. og 3. pladsen. Dommernes beslutninger er endegyldige og kan ikke omstødes.

Bliver man gjort til grin, hvis man ikke er god nok?

Nej. Kunstværkers kvalitet er og bliver en subjektiv vurdering.

De der ikke når finalen, kan derfor ikke objektivt siges at være dårligere, end dem der nåede finalen. Alle deltagere behandles derfor fair og med respekt.

Hvad koster det at være med?

Det koster et tilmeldingsgebyr på kr. 299,- at være med. Der er ingen efterfølgende udgifter. Ifølge købeloven er der 14 dages fortrydelsesret. Vinderens befordring og ophold og øvrige udgifter i forbindelse med konkurrencens præmier, fx karriererådgivning eller udstilling, er MyArtSpace.dk uvedkommende.

Forbehold

MyArtSpace.dk tager forbehold for force majeure. MyArtSpace.dk kan ikke holdes ansvarlig for bortkommet data som følge af servernedbrud hos vores leverandør. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Andre sider om KunstTalent