Vind et kunstværk til 5000 kr, skriv dig op på vores malingliste

Close
MyArtSpace - Kunst på nettet, Se de flotte gallerier
kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 6930 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

KunstTalents Sponsorer


Kunst for Alle

Kunst for alle er en salgsudstilling hvor ca. 90 kunstnere udstiller deres værker, hovedsagelig billedkunstnere, men også keramikere og skulptører er repræsenteret.

Ideen med kunst for alle er, at få et bredt udsnit af nutidens kunst ud til publikum og skabe en dialog mellem kunstneren og publikum. Både meget etablerede kunstnere, men også up-coming udstiller som oftes med meget stor succes.

Dorthe Walbum

Med fokus på alle kunstnere og kreative tilbyder jeg workshops, foredrag og personlig rådgivning om hvordan du kan leve af din kreativitet.

Det er en blanding af de praktiske værktøjer som bl.a web, facebook, presse, udstillinger og hvordan du synliggør dig selv, det kombinerer du med at være i dette rette netværk af ligesindede der har samme fokus – og prikken over i’et er hvordan du via mine Guldægsøvelser selv opnår det du vil og kommer ind i dit eget “Powerflow”…og rykker dig i dit eget tempo.


Magasinet Kunst

Magasinet KUNST er det eneste blad i Danmark, der kommer rundt i alle hjørner af kunstbranchen.

Det er her, du læser portrætter og interviews med landets allerstørste billedkunstnere og det er her, du opdager de unge up-and-coming talenter.

Vi skriver om hvad der sker på museerne og gallerierne, men vi besøger også de arbejdende kunstnere i atelieret - både her til lands og i udlandet.

Vi ved at der kan hentes kunst- og kulturnyheder mange steder på nettet i dag, men der er dog ikke helt noget der matcher følelsen af at sætte sig med et helt nytrykt magasin i sofaen.


Bricksite - Gratis hjemmeside

Bricksite er et online værktøj til redigering af hjemmesider. Opret en gratis konto og prøv de intuitive virkemidler med det samme. Vi "udruster" dig ganske gratis med 10 sider, 25 mb plads til fx billedfiler, hosting og en række basale moduler. Derudover kan du udvide ekstra moduler til lave engangspriser.Kunstavisen

Kunstavisen er en landsdækkende månedsavis om (aktuel) kunst. Kunstavisen er den naturlige platform for kunstinteresserede danskere med 40 engagerede og kompetente skribenter, dækker hele Danmark.Sumopix.com - tryk på lærred

Tryk på lærred i den allerbedste kvalitet. Du bestemmer hvad der skal trykkes og om du vil beholde det eller sælge det efterfølgende.Andre sider om KunstTalent