Er du MyArtSpace.dk's nye skribent?


af Jensen test 28-02-2010 Vist: 3572 gange.

Fremover vil MyArtSpace.dk sætter spot på udstillinger og arrangementer der i en eller anden udstrækning har med kunst og kreativitet at gøre. Vi ønsker at dække hele landet og er derfor hele tiden på udkig efter nye skribenter, som brænder for at formidle kunst til andre.

Måske er du journaliststuderende, eller studerende indenfor anden form for formidling, eller også har du bare lyst til at formulere dig om kunst på MyArtSpace.dk?

MyArtSpace.dk skal lave en frisk og uhøjtidelig - men ikke overfladisk - dækning af kunsten i Danmark.

Du er naturligvis interesseret i kunst og kunstnere og i stand til at overholde aftaler og deadlines.

Du har et digitalt kamera af en acceptabel kvalitet (Gælder ikke anmeldere - se nedenfor).

Du behøver ikke selv være aktivt udøvende kunstner.

 

Vi søger lige nu skribenter til MyArtSpace.dk indenfor områderne:

  • Anmeldelses-sektionen (Du har lyst til at skrive konstruktivt kritiske anmeldelser af andre brugeres værker).
  • Tips og tricks-sektionen (Her skrives der artikler med tips og tricks til kunstnerisk arbejde indenfor alle hjemmesidens kunstformer / genrer, og andre interessante artikler vedrørende livet som kunstner).
  • Artikelsektionen (Her skrives der om alt, hvad der rører sig i den kunstneriske andedam, fx udstillinger og portrætter).

Nærmere om stillingerne

Arbejdet er frivilligt og ulønnet, men vi vil skrive en skriftlig anbefaling til alle, der bliver tilknyttet. Anbefalingen kan fx bruges, hvis du skal søge et lignende arbejde senere hen.

Besøger du messer og udstillinger for MyArtSpace.dk og har du udgifter i den forbindelse, bliver de refunderet efter nærmere aftale. Dvs. du får ingen udgifter ved at arbejde for MyArtSpace.dk.

Forvent ca. 4 timers arbejde om måneden.

Sådan søger du

Skriv en skriftlig ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv og din baggrund, og send den til kontakt@myartspace.dk. Husk at vedlægge kontaktoplysninger.

Giv gerne en demonstration på dine evner som skribent i ansøgningen.

Evt. spørgsmål kan rettes til Knud Østerbye på tlf. 26 20 74 19 eller E-mail: kontakt@myartspace.dk. Brug evt. formularen på kontaktsiden.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

dolva

 Jeg er nok lidt sent ude. Gladsaxe Kommune fokusere pt på kunstnerne som er bosiddende i området. 24 kunstnere udstiller deres kunst i dag torsdag d 8 nov på Glasaxe Rådhus, hvor der er fernisering 16.30.

lørdag og søndag den 18-19 november fra 11-16 er der Åbne atelierdøre. Rute og sted kan ses på Aabneatelierdoeregladsaxe. I forhold til Lyngby/Gentofte, er Gladsaxe Kommune ikke fedtet med tilskud til kunsten, vi har som gruppe til projektet fået kr. 30.000

I skal også være velkommen til at besøge mig, som er nr. 10 på listen.

winnie Dolva


08 November  2012

Lav gratis hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"