kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 5219 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

Udstilling med De Gale Streger

En helt eksempelløs kunstner sammenslutning. Sådan omtaler kunstnerne fra sammenslutningen De Gale Streger sig selv. De er nu aktuelle med deres første samlede udstilling i Galleri Gal i Frederiksværk. 
 De Gale Streger
Medlemmerne i De Gale Streger er Mads Henum, Leif Nielsen, Robert McLean og Claus Arndt Nielsen som her på siden går under navnet Bugger. Udstillingen vil bestå af deres malerier, skulpturer og keramiske arbejder. Alle fire er omtalt i den nyligt udkomne bog ”101 kunstner”.

 

Hylder mangfoldigheden
Ifølge dem selv er sammenslutningen ”De Gale Streger” at betragte som værende midt i verden og ude på noget! Det er ikke en lukket loge, der bekender sig til bestemte kunstnerisk elle politiske opfattelser. Men derimod hylder mangfoldigheden i udtryksformen.

Det kunstneriske udtryk er derfor meget forskelligt, men holdningsmæssigt, er de meget enige i udsagnet:
”Billedkunstner på overførselsindkomst fortæller mere om de opnåede kontakter end det refererer til det kunstneriske arbejde. Kunst er den fysiske akt af indtryk – udtrykt, derfor ingen endegyldige svar. Som følge heraf hører smagsdommere heller ikke hjemme i et kunstnerisk forløb - eller i et demokrati. Kunst udvikles af de mange, der skaber, den bygger ikke på de få - der kritiserer.”

Fernisering
Ferniseringen foregår en festlige en fredag aften i Frederiksværk. Den 5 marts mellem kl. 18 til 21.
Nærmere bestemt i Galleri GAL, Arresødalvej 4, 3300 Frederiksværk. Herefter har udstillingen åben frem til den 14 marts alle dage mellem kl. 14 og 17. 10 hektiske dage, hvor der vil være lejlighed til at se og diskutere kunst. I det lille galleri der som motto har Ganske Anderledes Levende   

Kommentarer

Ingen kommentarer, bliv den første til at skrive.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.