95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Fokus på Jens Ingvard


af Jens Ingvard 30-10-2012 Vist: 4047 gange.

Hvorfor er du kunstner, hvordan startede det?

Det har altid ligget til mig at arbejde kreativt, og jeg har altid haft et behov for at udtrykke mig gennem streg, farver og især form. Det hele startede ved at jeg opsøgte en billedhugger, der havde en udstilling, som jeg gerne ville se. Jeg traf ham, og vi kom godt ud af det med hinanden. så hjalp jeg ham en kort periode... Og pludselig var jeg fuldtidsansat hos ham, og lavede skulpturer.

Senere begyndte jeg selv at lave skulpturer selv og udstille, og jeg satte mig det mål, at jeg gerne ville gøre det til min levevej. Det er lykkedes mig. I dag lever jeg af at lave mine egne skulpturer.
 

Hvorfor arbejder du med kunst?

Jeg arbejder med kunst, fordi jeg elsker at skabe. Det giver mig en helt fantastisk følelse, når jeg har lavet et færdigt værk, og det kan godt føles lidt uvirkeligt, når det, der startede som en ren ide, en tanke, har materialiseret sig til et færdigt værk - og man har sgu´ selv gjort det!

Ellers trives jeg rigtig godt som selvstændig kunstner, det giver mange forskellige kontakter, som igen motiverer mig som kunstner.

 

Hvad er din største oplevelse med kunsten?

Det er en stor oplevelse hver eneste gang, jeg sælger en skulptur, men jeg har selvfølgelig haft nogle opgaver, som jeg husker bedre end andre. F.eks. da  jeg fik en bestilling på min hidtil største bronzeskulptur. En skulptur til næsten 1,4 mio.

En anden gang havde jeg sendt trykt materiale til en stor virksomhed, som efterfølgende kontaktede mig for at få et møde. Vi mødtes og inden vi skiltes, havde de bestilt 200 bronzeskulpturer! Den tryksag blev betalt dér!
 

Hvad er den største udfordring i dit arbejde med kunsten?

Den største udfordring er at blive ved med at bevare og udvikle kreativiteten. Det kan være en stor udfordring at løse en bestillingsopgave, så man på den ene side laver en god skulptur, og på den anden side fortæller den rigtige historie med skulpturen.

En anden evigt tilbagevendende udfordring for en selvstændig kunstner er at styre økonomien både i større projekter, men også helt generelt. Den dag hvor det er blevet ens fuldtidsarbejde at være kunstner, der er man samtidig blevet virksomhedsejer - også selv om det "bare" er en enkeltmandsvirksomhed.

Jeg plejer at sige: Man skal kunne så mange ting som selvstændig kunstner - og det værste er, at man også selv skal gøre det hele!

 

Hvad gør du for at din kunst bliver set?

Alt hvad jeg kan overkomme! min hjemmeside er nok det vigtigste element. Så er der den øvrige synlighed på internettet - f.eks. Myartspace, google osv. Jeg laver også trykt materiale, som jeg bl.a. sender ud regelmæssigt. Derudover forsøger jeg at udstille så meget som muligt. Det er især i kunstforeninger, men efterhånden får jeg også mange andre tilbud.

 

Hvilke kunstnere bør vi andre tjekke ud?

Jeg synes, der er mange dygtige kunstnere. Een af dem jeg selv holder af og kender personligt er Per Buk fra Svendborg. Så er der én der hedder Eugenie Christensen fra Tommerup på Fyn. Hun er helt kanon! - Øh, jeg er ikke sikker på, nogen af dem er på myartspace!

 

Vil du vide mere om Jens Ingvard


Se Jens Ingvards profil på MyArtSpace.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

1234

Og så har han sørme tilmed dagens værk i dag - velkommen på forsiden!

Knud


07 December  2012

DavidDaniels
I think actually making art is normally a sideline to another activity, however, you need to keep at it constantly to get great and possibly one day (on the off chance that you are fortunate and make the correct gets in touch with), you will get a leap forward. Write My Essay For Me Cheap
10 January  2019

anke99
This is a normal form at wh9ci9h we have used before but now this give the more facility to the users which is the big bing rewards dashboard achievements for the all kind of the users. Who want to associate with it.
28 January  2019

cameronmclean
Jens Ingvard Hansen has through many years working with figures as an independently employed sculptor. He has displayed many spots in Denmark and furthermore abroad. The greater part of his Do My Cheap Assignment models are made in the classical sculpture materials bronze and stone, and the repetitive subject is the prospect of life as an infinite movement.
08 February  2019

JoeNelson
wiki
28 March  2019

Beatricesey
Jens Ingvard Hansen has for a long time worked with models as an autonomous artist. He has shown all through the nation likewise abroad. Most models are made in the great figure materials bronze and rock, and the general topic is the idea of life as a boundless development. regard, laustan
12 September  2019

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"