95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Investering i kunst – skal/skal ikke?


af 1234 05-10-2018 Vist: 3650 gange.

Der er mange forskellige ting, man kan investere i, men at investere i kunst er faktisk ikke på toppen af listen over idéer at investere i. Men det kan i mange tilfælde betale sig rigtig meget, hvis du vælger at investere i kunst. Især hvis du har øje for det

 

Inden investeringen

Som ved alle former for investering er det vigtigt, at du gør dit forarbejde ordentligt. Du skal altså undersøge, hvad du har af muligheder for investeringen. Hvilke kunstnere er der på markedet, hvilke trends er der indenfor kunst for tiden, og hvad har du af muligheder indenfor dit budget?

Derudover skal du selvfølgelig også finde noget, der passer til din smag. Investering i kunst handler ikke kun om at værdien stiger, så du tjener penge på dit køb. Det handler også om, at du gør et køb, du bliver glad for. Hvis du har dette med i baghovedet, sammen med de andre faktorer, gør det det lettere for dig at lave den rigtige investering. På den måde mister du heller aldrig 100% værdien for maleriet – for selv hvis værdien i kroner og øre ikke stiger i værdi, vil maleriet stadig have en værdi for dig, hvis du personligt godt kan lide det.

Det vil også være en god idé at rådføre dig med en ekspert på området, der kan hjælpe dig på vej. Ofte handler det om at have øje for talent i kunstneren og potentiale i kunsten. Der skal altså en stor bunke passion til, for at kunne lave den helt rigtige investering.

 

 

Gode ting at huske

Lyt til din mavefornemmelse

Din mavefornemmelse kan i rigtig mange dele af livet hjælpe dig godt på vej – og investeringen af kunst er ikke en undtagelse. Hvis du ser et maleri eller en anden form for kunst, som du føler taler til dig på en bestemt måde, og som ifølge din mavefornemmelse er helt rigtig, skal du ikke altid lytte til andres mening. I de fleste tilfælde betaler det sig at lytte til sig selv.

 

Ikke for ung – ikke for gammel

Det er rigtig svært at tjene på kunst, som er lavet af en meget ung kunstner. Der findes ufatteligt mange unge kunstnere, som har håb og drømme, men kun et fåtal af dem bliver til noget stort. Størstedelen af dem giver op. Derfor kan det være svært at kende forskel på en ung kunstner, der kan skabe værdi i fremtiden, og en ung kunstner, der hurtigt mister gnisten. Du skal altså passe på med at investere i kunst, der er lavet af en meget ung, ukendt kunstner.

På den anden side skal du heller ikke være en kunstner, som er godt op ad i alderen. Som tommelfingerregel skal du huske, at hvis kunstneren ikke er brudt igennem som 50-årig, gør de det oftest heller ikke.

Det vil altså være bedst for dig at gå efter at investere i en kunstner, der ikke er for ung, men heller ikke for gammel.

 

Godt forarbejde betaler sig

Det er aldrig nemt at investere, og denne regel gælder også når det kommer til investering i kunst. Du skal altså gøre dit forarbejde ordentligt, hvis du for alvor vil have noget ud af det. Der skal undersøges, der skal diskuteres, og der skal bruges tid. Mærk ordentligt efter før en investering, om det er den rigtige for dig. Det kræver altså meget omtanke.

 

Har du penge til det?

Som andre investeringer kræver det selvfølgelig en forholdsvis god mængde penge, før det kan betale sig, men faktisk gælder dette især, når det kommer til investering i kunst. Det er nemlig ofte de kunstværker, som er i en forholdsvis høj prisklasse, der oftest giver den største stigning i værdi. Så det betaler sig at spare op til det.

 

Alt i alt er investering i kunst altså en rigtig god idé, og kan ende med at give et meget større afkast end investering i f.eks. aktier. Det kræver bare den rette mængde forarbejde, så det er bare med at komme i gang. Lån penge til investering i kunst lige her.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

MichaelGibson
A valuable and prized art piece does not have a definite valuable life. While the real physical state of the property may impact the esteem set on the article dissertation proposal help, it won't normally constrain or decide the valuable life.
24 December  2018

lifetime
This is very educational content and written well for a change. It's nice to see that some people still understand how to write a quality post! Relationship Rewrite Method
15 January  2019

lifetime
This is really very nice post you shared, i like the post, thanks for sharing.. Text Chemistry
15 January  2019

lifetime
This is an awesome motivating article.I am practically satisfied with your great work.You put truly extremely supportive data. Keep it up. Continue blogging. Hoping to perusing your next post Devotion System
15 January  2019

samuelddarden
Ovenstående oplysninger, du delte, giver mig et nyt kig på dette emne. armour games
31 January  2019

lifetime
The web site is lovingly serviced and saved as much as date. So it should be, thanks for sharing this with us. Singapore process server
14 February  2019

lifetime
I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post. 2 part casting resin
23 February  2019

lifetime
I wish more writers of this sort of substance would take the time you did to explore and compose so well. I am exceptionally awed with your vision and knowledge. sattamatka.news
26 March  2019

kislly
The pearl earrings are very attractive and well-matched. Perfect size for me - 7mm - as expected. Very shiny. Gold clasp for back as expected, but also transparent soft rubbery-like plastic end to go behind gold earring back. This not only helps to keep from losing the gold clasp, but also protects the head from being jabbed (helpful for people with thin ear lobes).
01 April  2019

nextwebi
Web Design Company Bangalore. Web Development Company Bangalore web Design Company Bangalore
19 December  2019

amnaseo
If you purchase almost any kind of online service- freelance web design, consulting services, online marketing, etc –healthstopwatch.com
18 March  2020

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"