95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Giv din bolig nyt liv


af Jensen test 14-09-2020 Vist: 757 gange.

Giv din bolig nyt liv

Vi kender alle til følelsen af, at ens hjem har brug for en ægte makeover. Heldigvis er det ikke altid nødvendig at tømme pengepungen for at give nyt liv til sit hjem. Med enkle, men effektfulde greb kan du på kort tid give din bolig nyt liv. Læs med her for at få gode råd til, hvordan du giver din bolig en makeover.

Skab et nyt rum med ny belysning

Det er ikke altid, der skal så meget til, før man får fornemmelsen af at have skabt et helt nyt rum. Hvis du kigger nærmere på belysningen, så er den utrolig vigtig for, hvordan stemningen i rummet fremstår. Hvis du er træt af et mørkt udtryk i rummet, så kan det være, du skal overveje at skifte belysningen. Løsningen kan simpelthen være at installere indbygningsspot. Indbygningsspot vil gøre boligen mere moderne og samtidig sørge for, at det, som tidligere var et mørkt rum, bliver et lækkert og lyst sted.

Med spots skaber du et luftigere rum, hvor de andre interiørelementer får lov til at skinne.  Specielt i et køkken vil spots være et godt valg, da de giver et godt lys, samtidig som de ikke stjæler opmærksomheden. Hvis du ønsker at kunne variere stemningen i rummet, findes der mange gode alternativer, hvor du også kan installere en lys dæmper.

Overvej altid i hvilke rum, det giver mening med indbygningsspot, og hvor en designlampe kunne give rummet den nødvendige karakter. En stue kan godt bære en større lampe, som kan være med til at skabe et personlig udtryk i rummet, mens det i køkken og bad passer godt med indbygningsspot. I nogle hjem vil det også give mening at have indbygningsspot som et gentagende element over hele huset.

Brug farver i dit hjem

Hvis du ønsker at skabe et personlig hjem med nyt liv, så er det ingen grund til at være farveforskrækket. Et malingspand fyldt til randen med en frisk farve, kan være lige det, der skal til, for at du igen føler dig hjemme. Hvad med at male en væg i lys rosa? Eller et gulv i skrigende gul? Det findes også utrolig mange flotte tapeter med fine mønstre. Det at tapetsere en væg eller et helt rum, vil helt sikkert skabe en anderledes stemning i boligen.

Hvis du ikke ønsker at gå så drastisk til værks, så kan det være at du skal prioritere køb af ny kunst. Hvad man har på væggen, er med til at definere, hvem man er. Det kan derfor være, at du skal give hjemmet en makeover igennem kunsten.

Når hjemmet har fået nyt liv, så er det på tide at kigge nærmere på haven. Måske skulle haven deles ind i flere hyggelige områder? Eller hvad med at lave et dekorativt hegn ind mod naboen? Du finder et stor udvalg af hegnspæle hos Harald Nyborg.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"