95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Sådan finder du det bedste webhotel din egen kunst-blog


af 1234 21-05-2019 Vist: 955 gange.

Hvis du går og overvejer at starte din egen blog, hvor du f.eks. kan skrive om og vise dine billeder fra,  er det første du har brug for et webhotel, som kan hoste den. I denne artikel får du tips og gode råd til at finde frem til den bedste løsning.

 

Kig på mere end prisen

At finde frem til det bedste webhotel afhænger ikke altid af pris. Flere oversigter over de bedste webhoteller bedømmer faktorer som kvalitet, kundeservice, brug af moderne teknologi samt pris og feedback fra andre brugere.  

 

Men hvad koster det at have et webhotel?

Du kan betale alt mellem 9 og 1000 DKK om måneden for at bo på et webhotel. Dette afhænger af dit behov for blandt andet plads og support. Normalt kan du også finde gode tilbud på webhoteller til stort set ingen penge i løbet af de første 12 måneder, som er en markedsføring de bruger til at lokke dig ind i folden.

 

Hvor meget plads skal jeg bruge?

Til at starte med kan du sagtens nøjes med ca. 5 GB, da de fleste hjemmesider ikke fylder særlig meget. Hvis du fx har en gaming blog hvor du lægger videoer op for at vise hvor vild du er til at spille Fortnite, kan det godt tage en del plads på din side og derfor har du brug for mere plads.

Men ligeså snart du opnår nogle tusinde besøgende om dagen kan du overveje en professionel webhotel-løsning. I sidste ende går begge ting op i en højere enhed, da populære blogs naturligvis skal være af høj kvalitet for at kunne vokse mere og mere.

 

Skal jeg vælge .com eller .dk?

Det har siden 1987 været muligt at registrere .dk-domænenavne og grafen er nærmest kun gået opad. I løbet at det seneste stykke tid har der været 1,3 millioner registrerede .dk-domænenavne.

Det lyder af meget, men det er dog ingenting sammenlignet med de internationale hyppigt brugte domæneadresser .net og .com. I det fjerde kvartal i 2018 blev der samlet set registreret 1,29 millioner nye .com og .net domæner og derfor er tallet på det samlede antal af de to domæner nu nået op på 153 millioner.

I forhold til SEO er der ingen forskel på om du registrerer dit domæne med .dk eller .com. Det kommer mere an på hvilken branche du arbejder i, da det i nogle sektorer kan virke mere troværdigt at sælge et produkt med et .dk-domæne til danskerne. På samme tid har du større mulighed for at opnå global anerkendelse med et .com-domæne.

Faktisk ville det måske være bedst at registrere begge domæner på dit nye webhotel. I denne forbindelse er det vigtigt at tjekke om webhotellet, som du overvejer at vælge, tilbyder at du kan tilknytte flere domæner. De fleste webhoteller tilbyder denne mulighed og der er endda hosting løsninger hvor det er gratis at tilføje flere domæner. 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"