95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Store forbedringer af MyArtSpace.dk


af 1234 05-05-2014 Vist: 6331 gange.

Vi har i går lanceret første step i det der bliver den største og mest omfattende ændring af MyArtSpace.dk hidtil. Der er selvfølgelig en højere mening med ændringerne, der har et primært formål i sigte: at øge dine afsætningsmuligheder som kunstner.

 

Nyt helhedskoncept – hvorfor?

MyArtSpace version 1.0 blev bygget i 2007. En større opgradering så dagens lys i 2009 og siden er mange småjusteringer kommet til. Siden har knopskudt med forskellige tiltag som grupper, debatforum, kontakt til kunstforeninger, hjemmesideløsning og salgsgalleriet ArtBazar.dk. En oprydning har været tiltrængt længe.

Men vi ville ikke lave lappeløsninger – denne gang skulle vi lave et helhedskoncept, der samlet understøtter sidens formål: at øge dine afsætningsmuligheder.

Før har vi haft stort fokus på at den sociale imellem brugerne – og det vil stadig være der. Men i høj grad bliver det skjult for sidens gæster (ikke-medlemmer), der typisk kommer for at finde kunst – og det er der jo ingen grund til at forstyrre dem i.

 

Hvilke ændringer kommer der? Hvad betyder det for dig?

1) Designet ændres
Først og fremmest skulle siden have et nyt og mere tidssvarende udseende og design, der lever op til nutidens udfordringer og krav – fx at den er brugervenlig fra telefoner og ipads. Dette er delvist gennemført. Når du kommer ind på ”min side”, vil du indtil videre stadig møde det gamle udseende. Jeg ved disse ændringer nok vil medfører irritation over ændringerne, men jeg er sikker på at alt - i det store billede - bliver bedre.

2) Reklamerne er væk
Vi sætter øget fokus på din kunst og på dig som kunstner. MyArtSpace.dk skal fremadrettet primært leve af vores evne til at sælge din kunst. Tjener du ingen penge, tjener siden heller ingen penge.

 

3) KunstnerKontakt bliver gratis
Vores KunstnerKontakt-service bliver nedlagt i den nuværende form, men genopstår på MyArtSpace.dk, hvor det bliver gratis at være med. I stedet skal man betale en succesfee, når kunstforeningerne henvender sig ang. en udstilling i en såkaldt ”Vigtig besked” – se mere lige nedenfor.

 

4) Vigtige beskeder
Det vil fortsat være gratis af have en profil på MyArtSpace.dk. Men da siden skal leve af et eller andet, har vi besluttet at tage pengene der, hvor det er mest fair. Derfor skal folk, gallerier, kunstforeninger der skriver til en kunstner på MyArtSpace.dk, angive hvad henvendelsen går på.

Er det:

  1. Ang. køb, udstillinger eller udsmykningsopgaver?
  2. Bare en hilsen?

De førstnævnte beskeder er relaterer til kunstnerens mulighed for at tjene penge. Dem kalder vi vigtige beskeder og det kommer til at koste en mindre succesfee at læse dem.

Beskeder er altså kun vigtige, når du fx kontaktes af gallerier der vil sælge din kunst eller kunstforeninger der ønsker at bruge dig til en udstilling. Det kan også være private, som er interesseret i at købe dine værker.

 

5) Hvad koster det?

Provisionssalg
Sælger du værker via os – altså via vores betalingssystem på ArtBazar, så tager vi 40 % i provision. (Med mindre du er på ArtBazar via den gamle ordning, hvor du betaler for at have din kunst liggende på siden og så betaler 5 % og 5 kr. i provision. I givet fald vil der ikke ske ændringer for dig.)

 

Vigtige beskeder
Hvis folk bare vil sende dig en glad hilsen – er det fortsat helt og aldeles gratis.

Det koster 299,- for 1 måneds adgang (eller 999,- for 6 mdr. Spar 44 %) til vigtige beskeder. Og bare rolig, du behøver ikke købe adgang, før der rent faktisk ligger en besked til dig. Indtil du bliver kontaktet er du med helt og aldeles gratis.

 

Hvad sker der i den nærmeste fremtid?

Det bliver snart muligt for alle at oprette en gratis udvidet profil, der rettes imod det nye åbne KunstnerKontakt.

Alle billeder bliver farveanalyseret, så man kan søge på farvesammensætningen.

Der oprettes en søgeagent der gør det lettere for kunstforeninger, gallerier og private at finde den kunst de søger. Vi vil lave en reklamefremstød overfor netop disse grupper.

”Min side” bliver også opdateret med et nyt og renere design, der bliver meget nemmere at overskue.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Vita Brejner
Reklamerne væk. Dette kan jeg kun bifalde. De reklamer ødelægger, trækker ned, er en skam, i dén grad. På kunstens vegne. På kunstnerens vegne. På Galleriets vegne. Håber andre gallerier følger Jeres eksempel. SÅ er de Kloge .... TAK. Vita Brejner
05 May  2014

HusumArt
Hej. Det lyder altsammen meget spændende. Jeg har en facebook-side, der lige i går har passeret 500 likes - langt de fleste er udlændinge. Jeg vil gerne fra facebook-siden kunne henvise til min shop på MyartSpace - men folk, der ikke taler dansk, forstår ikke instruktionerne på siden. Bl.a. aner de ikke, hvad I spørger om, når man skal angive, om der er tale om en "vigtig" besked. Er der en løsning på det?
05 May  2014

HusumArt
Hov - et spgm. mere. De 40% i kommision - det gælder vel ikke fra ens egen shop på ens egen kunstside-hjemmeside? Eller hvad?
05 May  2014

1234
Hej Vita og Husum Tak for jeres kommentarer. Reklamerne er væk og det er rart for alle. :) Ang. sproget som ligger det i planerne at give mulighed for at vælge engelsk i menu teksterne så der netop kan komme kunder ind fra hele verden. Hvis man som Husum har en gammel aftale for ArtBazar hvor man betaler et månedligt beløb og et lille transaktionsgebyr, i stedet for den nye provisionsaftale, så vil man ikke opleve nogen ændringer. Alt fortsætter som før. Det er dog ikke muligt at indgå den gamle aftaletype længere. Knud
05 May  2014

Atelier Olsson
Hej Knud. Super godt design og er godt målrettet over for salg til vores kunder. Hilsen Kurt Olsson
05 May  2014

benie
Hej Knud og Thomas Tillykke med det nye design - det må have været en enorm opgave. Jeg har lige et par spørgsmål og kommentarer: Jeg kan se, at afsnittet Favoritværker til salg skifter billeder hver gang man går ind på siden, så jeg er i tvivl om, hvordan det virker. Ser andre de samme billeder som mig? Nej, det kan de vel ikke gøre med mindre de er inde på nøjagtigt samme tidspunkt, da billedet skifter hver gang man går ind? Jeg har til min glæde bemærket, at der næsten hver gang (eller måske endda hver gang er et af mine billeder med), men det får mig til at tænke - også set i lyset af, at billederne skifter hver gang man går ind - om man som kunstner har hver sin "rokade" man ser? Hvis ja - hvad ser "kunderne" så? Hvis ikke tænker jeg, at jeg må passe på med ikke at gå ind så tit, for så bliver mine billeder jo "brugt op" i løbet af få dage. Til gengæld er oversigten over sidst besøgte kunstner åbenbart fast, for det har været de samme hver gang jeg er gået ind. Det kan jeg så ikke være utilfreds med, da jeg er med i oversigten, men de andre vil nok gerne have det ændret. Inde på min profil kan man se, hvad mine billeder koster uden at klikke på dem, men man er nødt til at klikke på dem for at se størrelsen. Jeg synes det vil være bedst, hvis man kan se størrelsen samme sted som prisen. Klikker man på billederne ryger man (ikke hver gang, men næsten hver gang) tilbage til toppen af siden, hvis man har haft scrollet ned. Det er et lille irritationsmoment, som jeg håber I vil ordne. Jeg har prøvet at gå ind på min hjemmeside direkte - altså udefra - og klikke på et billede, for at se om besøg på hjemmesiden tæller i statistikken på MyArtspace. Det ser ikke umiddelbart sådan ud, med mindre der går et længere tidsrum før det tæller op. Jeg vil gerne vide, hvordan det virker. Hvis besøg på hjemmesiden ikke tæller med på MyArtspace, er der så ikke mulighed for at lave en statistik der? Når jeg er ude at udstille lægger jeg jo kort med henvisning til min hjemmeside, så det kunne være rart at vide, hvem der går den vej. Hvis det er muligt på nuværende tidspunkt, kunne jeg godt tænke mig noget mere detaljeret information om, hvordan kunstforeningskontakten vil komme til at virke fremover - sendes der ikke mails ud fremover? Jeg er ked af, at jeg kommer med meget brok og spørgsmål, og ikke rigtig ros, for jeg er klar over, at I har gjort et kæmpe arbejde for vores alle sammens skyld, men jeg er nok bare et af "vanedyrene", der har brug for tid og tilvænning før jeg sætter rigtig pris på det. vh Betty Nielsen (Benie)
05 May  2014

1234
Hej Kurt og Benie. Kurt -> Tak for de rosende ord. De varmer! Benie - det er helt ok. Jeg prøver lige at svare dig fra toppen :o). Favoritværker til salg skifter hver gang siden hentes. Du ser ikke dine egne værker mere end andres - de bliver tilfældigt valgt ud blandt de værker der har fået en god vurdering. Dine visninger kan ikke blive brugt op så det skal du ikke være nervøs for. De senest besøgte profiler har der vist indsneget sig en fejl - den er nu rettet. Tak for ideen omkring størrelserne. Det med at siden ikke står som før, når du går retur fra at have kigget på et billede, så er det ikke noget der sker på vores testmaskiner. Så det må næsten være afhængigt af hvilken browser man bruger. Besøgstallet på MAS og hjemmesiden tælles ikke sammen. Hvis du logger ind i administrationen på din hjemmeside så kan du under "indstillinger" finde punktet "statistik" hvor du kan se besøgstal og en masse andet. Det med kunstforeningerne kan jeg ikke helt svare på endnu, da der er detaljer der ikke er helt på plads. Det grundlæggende er at der fortsat vil være en mailservice, som suppleres af en søgeagent der kan holde foreningerne opdateret med nyt fra de kunstnere, de er interesseret i. Mere kan jeg ikke fortælle nu :). Jeg håber jeg har svaret på alle dine spørgsmål? Ellers må du skyde igen. vh Knud
05 May  2014

Atelier Olsson
Hej Knud. Jeg er her lige igen, super godt sat op når jeg går ind på min side, let og forståeligt. Hilsen Kurt
06 May  2014

benie
Hej Knud Tak for svar - super, at jeg kan finde statistik på min hjemmeside, som kun vedrører den. Jeg har lige et andet spørgsmål. Jeg overvejer, om jeg skal deltage i største kunstværk igen i år. Det, der taler imod er, at billederne jeg tilmelder bliver beskyttet mod sletning. Jeg kan godt se logikken i det, men på den anden side generer det mig, at der er billeder, der er "fastfrosset" på min profil. Kan det tænkes, at man kan få lov til at slette billederne, når det nye største kunstværk 2014 er færdigt? vh Betty
07 May  2014

Atelier Olsson
Hej Knud. Det bliver bedre dag for dag, godt gået. Hilsen Kurt Olsson
07 May  2014

Galleriem
HÅBLØST at lave hjemmesiden!!!!! - Hver gang jeg prøver kommer jeg tilbage til opret mail og får den besked at denne er brugt !!!! Som Dirch Passer san: "Der er hul midt i spanden!!"
07 May  2014

1234
Hej Benie Det kan ikke lige lade sig gøre som systemet er pt. Det skyldes at det er det samme billede vi bruger.
08 May  2014

1234
Kurt - tak endnu engang. Lige så stille vil undersiderne på Min side også bliver lagt over i det nye design. Om lidt er vi klar med et nyt søgesystem med søgeagent.
08 May  2014

1234
Galleriem - > Thomas har netop svaret dig på den mail du sendte i går. Mvh Knud
08 May  2014

Herbert P
Tillykke med det nye design. Det klart et løft. Godt gået. Hilsen Herbert
16 May  2014

Nordgrensgalleri
den er blevet super god
20 May  2014

1234
Herbert og Allan Nordgren - tak for jeres rare kommentarer!
20 May  2014

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"