95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Store forbedringer af MyArtSpace.dk


af 1234 05-05-2014 Vist: 4818 gange.

Vi har i går lanceret første step i det der bliver den største og mest omfattende ændring af MyArtSpace.dk hidtil. Der er selvfølgelig en højere mening med ændringerne, der har et primært formål i sigte: at øge dine afsætningsmuligheder som kunstner.

 

Nyt helhedskoncept – hvorfor?

MyArtSpace version 1.0 blev bygget i 2007. En større opgradering så dagens lys i 2009 og siden er mange småjusteringer kommet til. Siden har knopskudt med forskellige tiltag som grupper, debatforum, kontakt til kunstforeninger, hjemmesideløsning og salgsgalleriet ArtBazar.dk. En oprydning har været tiltrængt længe.

Men vi ville ikke lave lappeløsninger – denne gang skulle vi lave et helhedskoncept, der samlet understøtter sidens formål: at øge dine afsætningsmuligheder.

Før har vi haft stort fokus på at den sociale imellem brugerne – og det vil stadig være der. Men i høj grad bliver det skjult for sidens gæster (ikke-medlemmer), der typisk kommer for at finde kunst – og det er der jo ingen grund til at forstyrre dem i.

 

Hvilke ændringer kommer der? Hvad betyder det for dig?

1) Designet ændres
Først og fremmest skulle siden have et nyt og mere tidssvarende udseende og design, der lever op til nutidens udfordringer og krav – fx at den er brugervenlig fra telefoner og ipads. Dette er delvist gennemført. Når du kommer ind på ”min side”, vil du indtil videre stadig møde det gamle udseende. Jeg ved disse ændringer nok vil medfører irritation over ændringerne, men jeg er sikker på at alt - i det store billede - bliver bedre.

2) Reklamerne er væk
Vi sætter øget fokus på din kunst og på dig som kunstner. MyArtSpace.dk skal fremadrettet primært leve af vores evne til at sælge din kunst. Tjener du ingen penge, tjener siden heller ingen penge.

 

3) KunstnerKontakt bliver gratis
Vores KunstnerKontakt-service bliver nedlagt i den nuværende form, men genopstår på MyArtSpace.dk, hvor det bliver gratis at være med. I stedet skal man betale en succesfee, når kunstforeningerne henvender sig ang. en udstilling i en såkaldt ”Vigtig besked” – se mere lige nedenfor.

 

4) Vigtige beskeder
Det vil fortsat være gratis af have en profil på MyArtSpace.dk. Men da siden skal leve af et eller andet, har vi besluttet at tage pengene der, hvor det er mest fair. Derfor skal folk, gallerier, kunstforeninger der skriver til en kunstner på MyArtSpace.dk, angive hvad henvendelsen går på.

Er det:

  1. Ang. køb, udstillinger eller udsmykningsopgaver?
  2. Bare en hilsen?

De førstnævnte beskeder er relaterer til kunstnerens mulighed for at tjene penge. Dem kalder vi vigtige beskeder og det kommer til at koste en mindre succesfee at læse dem.

Beskeder er altså kun vigtige, når du fx kontaktes af gallerier der vil sælge din kunst eller kunstforeninger der ønsker at bruge dig til en udstilling. Det kan også være private, som er interesseret i at købe dine værker.

 

5) Hvad koster det?

Provisionssalg
Sælger du værker via os – altså via vores betalingssystem på ArtBazar, så tager vi 40 % i provision. (Med mindre du er på ArtBazar via den gamle ordning, hvor du betaler for at have din kunst liggende på siden og så betaler 5 % og 5 kr. i provision. I givet fald vil der ikke ske ændringer for dig.)

 

Vigtige beskeder
Hvis folk bare vil sende dig en glad hilsen – er det fortsat helt og aldeles gratis.

Det koster 299,- for 1 måneds adgang (eller 999,- for 6 mdr. Spar 44 %) til vigtige beskeder. Og bare rolig, du behøver ikke købe adgang, før der rent faktisk ligger en besked til dig. Indtil du bliver kontaktet er du med helt og aldeles gratis.

 

Hvad sker der i den nærmeste fremtid?

Det bliver snart muligt for alle at oprette en gratis udvidet profil, der rettes imod det nye åbne KunstnerKontakt.

Alle billeder bliver farveanalyseret, så man kan søge på farvesammensætningen.

Der oprettes en søgeagent der gør det lettere for kunstforeninger, gallerier og private at finde den kunst de søger. Vi vil lave en reklamefremstød overfor netop disse grupper.

”Min side” bliver også opdateret med et nyt og renere design, der bliver meget nemmere at overskue.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Vita Brejner
Reklamerne væk. Dette kan jeg kun bifalde. De reklamer ødelægger, trækker ned, er en skam, i dén grad. På kunstens vegne. På kunstnerens vegne. På Galleriets vegne. Håber andre gallerier følger Jeres eksempel. SÅ er de Kloge .... TAK. Vita Brejner
05 May  2014

HusumArt
Hej. Det lyder altsammen meget spændende. Jeg har en facebook-side, der lige i går har passeret 500 likes - langt de fleste er udlændinge. Jeg vil gerne fra facebook-siden kunne henvise til min shop på MyartSpace - men folk, der ikke taler dansk, forstår ikke instruktionerne på siden. Bl.a. aner de ikke, hvad I spørger om, når man skal angive, om der er tale om en "vigtig" besked. Er der en løsning på det?
05 May  2014

HusumArt
Hov - et spgm. mere. De 40% i kommision - det gælder vel ikke fra ens egen shop på ens egen kunstside-hjemmeside? Eller hvad?
05 May  2014

1234
Hej Vita og Husum Tak for jeres kommentarer. Reklamerne er væk og det er rart for alle. :) Ang. sproget som ligger det i planerne at give mulighed for at vælge engelsk i menu teksterne så der netop kan komme kunder ind fra hele verden. Hvis man som Husum har en gammel aftale for ArtBazar hvor man betaler et månedligt beløb og et lille transaktionsgebyr, i stedet for den nye provisionsaftale, så vil man ikke opleve nogen ændringer. Alt fortsætter som før. Det er dog ikke muligt at indgå den gamle aftaletype længere. Knud
05 May  2014

Atelier Olsson
Hej Knud. Super godt design og er godt målrettet over for salg til vores kunder. Hilsen Kurt Olsson
05 May  2014

benie
Hej Knud og Thomas Tillykke med det nye design - det må have været en enorm opgave. Jeg har lige et par spørgsmål og kommentarer: Jeg kan se, at afsnittet Favoritværker til salg skifter billeder hver gang man går ind på siden, så jeg er i tvivl om, hvordan det virker. Ser andre de samme billeder som mig? Nej, det kan de vel ikke gøre med mindre de er inde på nøjagtigt samme tidspunkt, da billedet skifter hver gang man går ind? Jeg har til min glæde bemærket, at der næsten hver gang (eller måske endda hver gang er et af mine billeder med), men det får mig til at tænke - også set i lyset af, at billederne skifter hver gang man går ind - om man som kunstner har hver sin "rokade" man ser? Hvis ja - hvad ser "kunderne" så? Hvis ikke tænker jeg, at jeg må passe på med ikke at gå ind så tit, for så bliver mine billeder jo "brugt op" i løbet af få dage. Til gengæld er oversigten over sidst besøgte kunstner åbenbart fast, for det har været de samme hver gang jeg er gået ind. Det kan jeg så ikke være utilfreds med, da jeg er med i oversigten, men de andre vil nok gerne have det ændret. Inde på min profil kan man se, hvad mine billeder koster uden at klikke på dem, men man er nødt til at klikke på dem for at se størrelsen. Jeg synes det vil være bedst, hvis man kan se størrelsen samme sted som prisen. Klikker man på billederne ryger man (ikke hver gang, men næsten hver gang) tilbage til toppen af siden, hvis man har haft scrollet ned. Det er et lille irritationsmoment, som jeg håber I vil ordne. Jeg har prøvet at gå ind på min hjemmeside direkte - altså udefra - og klikke på et billede, for at se om besøg på hjemmesiden tæller i statistikken på MyArtspace. Det ser ikke umiddelbart sådan ud, med mindre der går et længere tidsrum før det tæller op. Jeg vil gerne vide, hvordan det virker. Hvis besøg på hjemmesiden ikke tæller med på MyArtspace, er der så ikke mulighed for at lave en statistik der? Når jeg er ude at udstille lægger jeg jo kort med henvisning til min hjemmeside, så det kunne være rart at vide, hvem der går den vej. Hvis det er muligt på nuværende tidspunkt, kunne jeg godt tænke mig noget mere detaljeret information om, hvordan kunstforeningskontakten vil komme til at virke fremover - sendes der ikke mails ud fremover? Jeg er ked af, at jeg kommer med meget brok og spørgsmål, og ikke rigtig ros, for jeg er klar over, at I har gjort et kæmpe arbejde for vores alle sammens skyld, men jeg er nok bare et af "vanedyrene", der har brug for tid og tilvænning før jeg sætter rigtig pris på det. vh Betty Nielsen (Benie)
05 May  2014

1234
Hej Kurt og Benie. Kurt -> Tak for de rosende ord. De varmer! Benie - det er helt ok. Jeg prøver lige at svare dig fra toppen :o). Favoritværker til salg skifter hver gang siden hentes. Du ser ikke dine egne værker mere end andres - de bliver tilfældigt valgt ud blandt de værker der har fået en god vurdering. Dine visninger kan ikke blive brugt op så det skal du ikke være nervøs for. De senest besøgte profiler har der vist indsneget sig en fejl - den er nu rettet. Tak for ideen omkring størrelserne. Det med at siden ikke står som før, når du går retur fra at have kigget på et billede, så er det ikke noget der sker på vores testmaskiner. Så det må næsten være afhængigt af hvilken browser man bruger. Besøgstallet på MAS og hjemmesiden tælles ikke sammen. Hvis du logger ind i administrationen på din hjemmeside så kan du under "indstillinger" finde punktet "statistik" hvor du kan se besøgstal og en masse andet. Det med kunstforeningerne kan jeg ikke helt svare på endnu, da der er detaljer der ikke er helt på plads. Det grundlæggende er at der fortsat vil være en mailservice, som suppleres af en søgeagent der kan holde foreningerne opdateret med nyt fra de kunstnere, de er interesseret i. Mere kan jeg ikke fortælle nu :). Jeg håber jeg har svaret på alle dine spørgsmål? Ellers må du skyde igen. vh Knud
05 May  2014

Atelier Olsson
Hej Knud. Jeg er her lige igen, super godt sat op når jeg går ind på min side, let og forståeligt. Hilsen Kurt
06 May  2014

benie
Hej Knud Tak for svar - super, at jeg kan finde statistik på min hjemmeside, som kun vedrører den. Jeg har lige et andet spørgsmål. Jeg overvejer, om jeg skal deltage i største kunstværk igen i år. Det, der taler imod er, at billederne jeg tilmelder bliver beskyttet mod sletning. Jeg kan godt se logikken i det, men på den anden side generer det mig, at der er billeder, der er "fastfrosset" på min profil. Kan det tænkes, at man kan få lov til at slette billederne, når det nye største kunstværk 2014 er færdigt? vh Betty
07 May  2014

Atelier Olsson
Hej Knud. Det bliver bedre dag for dag, godt gået. Hilsen Kurt Olsson
07 May  2014

Galleriem
HÅBLØST at lave hjemmesiden!!!!! - Hver gang jeg prøver kommer jeg tilbage til opret mail og får den besked at denne er brugt !!!! Som Dirch Passer san: "Der er hul midt i spanden!!"
07 May  2014

1234
Hej Benie Det kan ikke lige lade sig gøre som systemet er pt. Det skyldes at det er det samme billede vi bruger.
08 May  2014

1234
Kurt - tak endnu engang. Lige så stille vil undersiderne på Min side også bliver lagt over i det nye design. Om lidt er vi klar med et nyt søgesystem med søgeagent.
08 May  2014

1234
Galleriem - > Thomas har netop svaret dig på den mail du sendte i går. Mvh Knud
08 May  2014

Herbert P
Tillykke med det nye design. Det klart et løft. Godt gået. Hilsen Herbert
16 May  2014

Nordgrensgalleri
den er blevet super god
20 May  2014

1234
Herbert og Allan Nordgren - tak for jeres rare kommentarer!
20 May  2014

Czwen
nike air max 95 polo ralph lauren outlet air max polo ralph lauren discount oakley sunglasses air jordans red bottom canada goose outlet nike roshe one pandora charms fitflop shoes louboutin pas cher fitflops nike air huarache ralph lauren uk cheap jordans for sale christian louboutin shoes harden shoes canada goose coats pandora jewelry store air max 90 ralph lauren outlet online gucci bags gucci outlet online michael kors outlet online pandora jewelry outlet montblanc louis vuitton outlet online mulberry uk pandora bracelet louis vuitton kd shoes coach outlet online canada goose jackets levi's jeans red bottom shoes valentino shoes nhl jerseys wholesale adidas nmd r1 toms outlet store rolex watches for sale polo ralph lauren kate spade vans outlet oakley vault outlet jordan retro michael kors handbags outlet nike free 4.0 flyknit parada bags nike flyknit cheap rolex watches ray bans birkenstocks oakley sunglasses wholesale coach outlet store uggs adidas yeezy boost ugg boots canada goose parka pandora outlet oakley sunglasses outlet yeezy shoes gucci bags adidas yeezy boost air max shoes discount oakley sunglasses converse all star discount nike shoes coach factory outlet online outlet louis vuitton longchamp handbags vans store toms shoes polo ralph lauren kate spade bags louis vuitton outlet online kate spade outlet online fitflops sale clearance jordans ugg boots clearance christian louboutin sale michael kors outlet online cheap nfl jerseys uggs red bottom michael kors outlet store michael kors bags louis vuitton outlet store nike free run nike blazer low pas cher fendi bags polo ralph lauren canada goose jackets longchamp handbags tiffany jewelry outlet michael kors outlet clearance coach outlet online north face jackets coach outlet store online clearance coach factory outlet online cheap nike sneakers cheap oakley sunglasses canada goose outlet adidas nmd runner canada goose mlb jerseys true religion jeans outlet fitflops sale discount oakley sunglasses authentic louis vuitton handbags discount oakley sunglasses coach outlet online michael kors handbags outlet cheap uggs coach outlet online canada goose sale michael kors uk true religion outlet online kobe bryant shoes michael kors handbags outlet ugg australia canada goose sale louis vuitton borse adidas trainers michael kors outlet store cheap jerseys ghd straighteners sale mont blanc pen pandora charms rolex watches michael kors outlet store oakley sunglasses cheap coach factory outlet online pandora jewelry outlet kate spade uk ray ban glasses pandora charms sale clearance cheap jordan shoes coach outlet online michael kors bags longchamp bags salvatore ferragamo shoes hollister clothing store birkenstock outlet fit flops louboutin sale mulberry bags air max 2017 canada goose outlet tiffany jewelry michael kors outlet store coach factory outlet store yeezy boost 350 pandora charms sale clearance ralph lauren outlet true religion sale pandora charms outlet burberry outlet online louboutin shoes jordan shoes hermes bags birkin handbags coach outlet online rolex replica watches michael kors bags longchamp pliage cheap air max ralph lauren uk michael kors outlet store tiffany and co jewelry coach outlet online cheap jordan shoes true religion outlet store moncler jackets polo ralph lauren outlet converse uk true religion jeans outlet oakley sunglasses outlet yeezy boost polo ralph lauren outlet ugg australia coach outlet store longchamp uk air jordans burberry outlet oakley sunglasses cheap cheap jerseys burberry sale michael kors outlet online cheap nfl jerseys christian louboutin michael kors handbags yeezy boost 350 coach outlet online nfl jerseys wholesale polo ralph lauren outlet true religion outlet store canada goose jackets versace ugg boots beats headphones  moncler jackets jimmy choo shoes rolex watches yeezy boost fitflop uggs outlet hollister co michael kors handbags clearance adidas sneakers beats wireless headphones  mlb jerseys coach factory outlet online ugg pas cher oakley vault outlet store ed hardy store ugg fitflops sale polo ralph lauren outlet ed hardy uk lebron shoes  michael kors outlet online coach outlet online sac louis vuitton coach outlet online toms outlet ed hardy clothing adidas uggs on sale coach factory outlet online nike roshe shoes  red bottom shoes for women nike tn pas cher cheap jordans for sale hollister clothing store birkenstock coach outlet store online rolex replica watches for sale beats by dre true religion jeans outlet longchamp bag fitflops christian louboutin sale michael kors bags canada goose pas cher levis outlet cheap oakley sunglasses coach outlet online toms coach outlet online michael kors louis vuitton outlet store adidas nmd r1 adidas jordan shoes true religion uk christian louboutin shoes ugg sale yeezy boost 350 moncler uk toms kd 8 shoes yeezy shoes ugg canada coach factory outlet cheap ugg boots nike outlet store tory burch outlet online michael kors coach outlet online cheap bottom shoes kate spade outlet sac longchamp kate spade outlet online nike uk michael kors air max coach outlet canada wireless beats headphones christian louboutin pas cher air max gucci handbags outlet cheap oakley sunglasses ed hardy outlet mlb jerseys moncler coats sac longchamp michael kors outlet store north face outlet fitflops sale clearance chaussure louboutin pas cher coach outlet online louis vuitton bags fred perry shirts air max 90 coach factory outlet online michael kors outlet store adidas superstar shoes gucci canada goose sale adidas store pandora bracelet michael kors outlet online cheap jordan shoes canada goose jackets jordan shoes sac louis vuitton pas cher true religion outlet store ugg boots women pandora bracelet michael kors outlet canada ghd hair cheap ray ban sunglasses louis vuitton factory outlet chaussure louboutin ralph lauren adidas nmd runner polo ralph lauren outlet online moncler pas cher ugg boots sale oakley sunglasses cheap replica omega watches louboutin outlet coach factory outlet online adidas nmd r1 ralph lauren outlet online michael kors outlet clearance chi flat iron tommy hilfiger outlet christian louboutin uk polo ralph lauren yeezy boost longchamp handbags cheap ugg boots coach factory outlet online michael kors michael kors outlet clearance michael kors outlet canada adidas trainers longchamp bag cheap oakley sunglasses Replica Rolex michael kors outlet sale gucci borse ugg on sale cheap jordan shoes omega watches toms jerseys cheap coach factory outlet online michael kors outlet store true religion jeans louis vuitton outlet online celine outlet online gucci handbags outlet jordan uk moncler uk pandora charms pandora charms sale clearance michael kors bags longchamp sale canada goose jackets uk uggs outlet michael kors outlet store hermes bags coach factory outlet online pandora charm sale pandora charms sale clearance canada goose jackets nike air force toms outlet tory burch sale louis vuitton handbags longchamp handbags birkenstock outlet adidas nmd runner supra shoes michael kors outlet online louboutin outlet moncler outlet online true religion jeans outlet coach outlet online polo ralph lauren pas cher gucci tiffany and co outlet adidas superstars polo ralph lauren outlet online uggs nike air max 95 michael kors outlet online michael kors handbags nike free run flyknit oakley sunglasses outlet longchamp outlet store polo ralph lauren outlet online abercrombie ralph lauren outlet online ray ban sunglasses discount james shoes cheap uggs nike cortez classic coach outlet online ugg boots outlet fake rolex watches coach outlet store online birkenstock shoes true religion outlet louboutin outlet cheap basketball shoes pandora charms sale clearanc louboutin shoes ugg boots hollister kids fred perry polo shirts cheap ugg boots cheap nike shoes coach factory outlet online stan smith adidas cheap jordan shoes air max outlet coach outlet store online gucci outlet online mbt fit flops christian louboutin timberland boots outlet longchamp soldes nike sneakers lebron james shoes polo ralph lauren outlet online christian louboutin outlet hollister clothing nike air max abercrombie outlet oakley sunglasses outlet uggs outlet coach outlet online coach outlet store online tommy hilfiger windbreaker coach factory outlet online coach factory outlet online cheap ray ban sunglasses true religion jeans outlet adidas superstar nmd adidas louboutin shoes michael kors handbags clearance prada outlet online ugg boots outlet chaussures louboutin cheap rolex replica watches ray ban glasses adidas yeezy boost 350 ugg boots outlet nike outlet adidas outlet store coach factory outlet online birkenstock uk celine handbags coach outlet store coach outlet online ray ban sunglasses outlet ugg australia outlet ralph lauren ray bans north face uk puma outlet curry shoes christian louboutin outlet louis vuitton outlet online uggs outlet ugg outlet yeezy shoes jordan femmes pas cher coach factory outlet online michael kors outlet online ugg boots outlet louboutin shoes michael kors outlet store pandora charms sale uggs canada coach outlet online ugg outlet longchamp bags red bottom heels michael kors purse michael kors outlet clearance salvatore ferragamo shoes abercrombie outlet ugg boots sale canada goose jackets dolce and gabbana outlet online canada goose canada goose jackets uk ralph lauren salezhi20170121
21 January  2017

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"