95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Sådan giver du nemt din bolig et mere kreativt udtryk


af 1234 03-12-2019 Vist: 1163 gange.

Når du er i gang med din boligindretning, får du måske fornemmelsen af, at du er ved at lave din bolig lidt for kedelig, fordi der jo er aspekter af boligen, der skal være på en vis måde. Du kan nemt komme til at lave en boligindretning, der er meget ”by the numbers”, da det er det nemmeste – og at lave en detaljeret, omsiggribende og unik boligindretning er både besværlig, hårdt arbejde og tidskrævende. Herunder kan du dog få lidt fifs til, hvordan du skaber og opretholder et kreativt udryk i din bolig.

Her kan du lade din kreativitet have indflydelse på boligen

  • Du kan først og fremmest lade din kreativitet flyde igennem de nipsting og udsmykkende genstande, du køber til din bolig. Det er måske her, den nemmeste mulighed for at pryde boligens udtryk ligger. Det kan være noget storartet som en statue, eller det kan være noget mindre, men stærkt udtrækningsmæssig, som en fornem vase fra H Skjalm P.
  • Herefter kan du lade din kreativitet flyde over i de funktionelle genstande. Du kan gå den ekstremt kreative (og den svære) vej og f.eks. selv fremstille en unik lampe i sammensvejsede metalstykker. Du kan også gå den lidt nemmere vej og f.eks. vælge en flot knagerække i egetræ af By Wirth.
  • Når det kommer til den overordnede boligindretning, kan du gå imod strømmen og sætte dine møbler og genstande på unikke og specielle måder og faconer. Du kan f.eks. lade din stue bestå af en ø midterst i lokalet, hvor TV, sofa, stole osv. står – for mere inspiration til boligindretning, tjek roomformore.dk.

Hvis du vil have den ultimative boligkatalysator for din kreativitet, gælder det om at lade boligen blive dit lærred og overmale den med din kreativitet via diverse kunststykker, malerier, indretningsbeslutninger, farver og valg af nipsting. 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"