95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Fokus på Happycolours


af Happycolours 30-10-2012 Vist: 8186 gange.

Hvorfor er du kunstner, hvordan startede det?

Autodidakt billedkunstner, gift og mor til 3 dejlige krudtugler.

Jeg startede med at male i 2010, inden da havde jeg tegnet portrætter i godt 7 år. Efter et længere sygdomsforløb tog jeg fat i penslerne for at komme lidt væk fra hverdagen. Pludselig blev jeg draget ind i denne fantastiske verden fyldt med skønne farver, former og figurer.

Jeg kunne med ét udtrykke hvem jeg var på lærredet, mine følelser og til tider sære humor. Jeg fandt min helt egen stil, med masser af farver og sjove motiver - det gjorde og gør mig glad at male disse humørbomber.

Jeg har altid været lidt min egen. I folkeskolen var jeg også den der underholdte de andre med mine sære/sjove optrin, smil og latter.

2012 var et fantastisk år, min kunst blev for første gang offentlig gjort for andre og jeg blev taget fantastisk i mod, faktisk over alt forventning. Tænk at andre var så vilde med det jeg lavede, beskederne rullede ind, med at jeg gav dem smil på læberne. Sygdomsramte mennesker, med kræft & depressioner slrev til mig at de dagligt gik ind på min side for at få smil på læberne i deres ellers grå hverdag. Jeg føler mig beæret over at være med til at gøre andre glade, det er jo i sig selv kæmpe stort.

Tak :)

Men enden ville ikke tage der, i 2012 vinder jeg også månedes maleri hos kunstnerklubben 2 gange og deltager derfor i år (2013) i årets kunstpris. Fantastisk :)

Mine værker er som mine små børn, de er en del af mig, mine tanker, følelser - et maleri er en lang proces. Inden de kommer til udtryk på lærredet, har de været igennem en længere proces af tanker, ned til mindste detalje. Derfor tager det også meget hårdt på mig, når jeg ser at andre ligefrem kopiere mine værker. Det er efter min mening mangel på respekt.

 

" Jeg mener ikke der skal være regler og retningslinjer i kunst. Hvis du virkelig føler det du kreerer kommer fra hjertet, er det allerede et mesterværk. Der er ikke noget mere givende end at eksperimentere med farver, former og figurer. Tag et skridt tilbage når du er færdig og hav en følelse af kunstnerisk realisering"


Hvorfor arbejder du med kunst?

Det gør jeg fordi de giver mig en speciel ro, en glæde ved at kunne male og udtrykke mine følelser,, humor og hvem jeg er på lærredet.

Drømmen har altid været at kunne arbejde med at være kreativ, da det er der min stærke side altid har lagt.

Det giver et boost uden lige når kunder bare synes det er det fedste man laver. Har ofte kunder som siger de længe har søgt efter malerier til deres bare vægge, men aldrig fundet det, det lige skulle være - men da de så mine værker var de bare solgte. Kræftramte mennesker, mennesker med depressioner skriver til mig, de dagligt går ind på min side for lige at få smil og glæde i en ellers grå & trist hverdag. Det gør mig glad, at jeg kan gøre andre glade ved at se på min kunst.


 

Hvad er din største oplevelse med kunsten?

Det er da jeg 2 gange vandt månedens maleri hos kunstnerklubben i 2012. Da jeg blev kontaktet af et større galleri i New York vedr. en udstilling i 2013.

 

Hvad er den største udfordring i dit arbejde med kunsten?

Min største udfordring er helt bestemt at være noget mere spontan med kunsten.

Det kan være svært at lave noget helt andet end "det man kan", udforske nye veje via. kunsten og ikke være bange for at prøve noget nyt uden man synes det ser helt forkert ud.

 

Hvad gør du for at din kunst bliver set?

Jeg deltager i forskellige messer, har udstillinger rundt omkring. Eksponerer mig på Facebook hvor jeg har en kunstnerside hvor godt 6700 mennesker følger mig, kunstsider på nettet og min hjemmeside.

Hvilke kunstnere bør vi andre tjekke ud?

Jeg synes Jacob Gaad laver nogle fantastisk malerier, de er humoristiske på sin helt egen måde.

Helen Nagel også en rigtig dygtig kunstner, der igen hiver humoren frem i hendes værker.

Se hvilke værker hun deltager med i kunsttalent.

 

Vil du vide mere om Happycolours


Se Happycolourss hjemmeside
Se Happycolourss profil på MyArtSpace.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

peter pen
Wow it is the great post for me i am here playing the free robux game friends this is the very famous game in would i hope you like to play this game and shear.
12 February  2019

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"