95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Giv nyt liv til dine værker med en æstetisk hjemmeside


af 1234 18-09-2019 Vist: 890 gange.

Kunst trives bedst med plads, rum og nærvær. Kunst opleves oftest bedst med det blotte øje og uden noget mellemled mellem beskueren og selve værket. Måske er du enig i disse udsagn. I så fald kan det føles forkert for dig, når du udstiller dine værker på en hjemmeside, hvor skærmen er en håndgribelig, fysisk barriere mellem værk og beskuer. Ikke desto mindre er internettet et vigtigt sted at markedsføre sig selv og sin kunnen, og forbrugerne søger stor inspiration på nettet. Apparat kan hjælpe dig med at skabe en professionel hjemmeside, der tilgodeser dine behov. Vel at mærke uden at gå på kompromis med kunstens egenværdi.

Den æstetiske hjemmeside

Selvom du er kunster og er vant til at skabe, så kan det sagtens være, du er på udebane, når det gælder hjemmesider. Hvor kunsten er fri og overladt til kreativitet og skabertrang, så er der flere krav, når det kommer til en hjemmeside, der skal kunne fungere. En hjemmeside er først og fremmest informerende, og det bør være let og overskueligt at finde rundt på siden. Sørg for at fremhæve det vigtigste med fed skrift. Anvend stærke farver som blikfang. Lad overskrifter og vigtige pointer fremgå med forstørret skrift. Det kan desuden være interessant at tænke over, hvordan en bruger læser hjemmesiden. Tænk ligeledes over, at dine kontaktoplysninger skal fremgå tydeligt, så interesserede let kan kontakte dig.

Lad markedsføringen flyve, mens du skaber

I den skabende proces bør du lægge alle tanker om markedsføring langt væk. Når du griber penslen eller pennen, så lad kreativiteten tage over, og skab det kunstværk, som kommer indefra. Selvom markedsføringen er vigtig for din forretning og dit salg, vil den aldrig være vigtigere end kunsten, som du skaber. Men hvem ved - måske kan du lære at holde af begge dele?

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"