95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Den svære andenplads


af 1234 08-04-2010 Vist: 5332 gange.

"Jeg er virkelig glad for at være valgt som nummer 2 i Kunsttalent 2010. Konkurrencen trak en god bunke talenter frem fra mørket og jeg fulgte tilmeldingerne i spænding. At jeg landede blandt toppen, er fantastisk," skriver Winnie Schildknecht. Hun har sendt os dette åbne brev med hendes syn på KunstTalent, og om de ambivalente følelser der knytter sig til at blive nr. 2.

Dommerne har valgt, at placere 3 ret så "skæve" og nørdede kunstnere i toppen og det syntes jeg er skønt. 

Guderne skal vide, at det ikke ligefrem er den brede befolkning, der kan overskue at hive en dukke med stikkende akrylfugemasse ind i dagligstuen! Jeg har arbejdet koncentreret med mine modified readymades i mere end 3 år og de er i allerhøjeste grad et rent, ærligt og originalt udbrud fra mig. Jeg "tror" på mine readymades, og det er virkelig fedt, at få bekræftigelse fra dommerne.


Man vinder ikke sølv, man taber guld...

At blive nummer 2, efterlader altid lidt en følelse af at have tabt 1. pladsen. At 1. pladsen så går til en mand som Kasper Købke, bevæbnet med blyant, hjælper en hel del. Han er superdygtig og fortolker sine motiver, med nærvær og stor personlighed. Hans grundighed og tålmodighed, er dybt imponerende.

Jeg kan ikke lade være med at syntes det er sjovt, at vi er så forskellige. Jeg kaster mig over hvad som helst og intet er helligt! Kasper holder stædig og nørdet fast i blyanten - dejligt!

Også imponeret over nr. 3

Jeg bliver også nødt til at udtrykke min begejstring for nummer 3, Line Dorte Carlsen. Også hos hende står originaliteten lys og klar og den humor og skarphed, hvormed hun kommenterer dagligdagen, går rent ind hos mig. Selv om vores udtryk er forskelligt, kan jeg se mange ligheder mellem os.

Om placeringen som nummer 2, kommer til at føre noget særligt med sig, er for tidligt at sige. Fokus er selvfølgelig på vinderen og den kommende Art Copenhagen, og dér ville jeg frygteligt gerne have været med - de muligheder, der må ligge der, er helt ufattelige og jeg ønsker det bedste for Kasper.

2. plads som markedsføring

Jeg er rigtig stolt over min 2. plads og jeg kommer til at bruge det i min markedsføring. And, just for the record... Så har jeg langt fra opgivet muligheden for, på en eller anden måde, at deltage på Art Copenhagen alligevel. Arbejdet for at komme ud i verden fortsætter ufortrødent!
 
Tak til teamet bag Kunsttalent 2010. Det er dejligt, at I tør tænke stort og trække så grundigt igennem! Og landede de fede præmier!
Og tak til dommerne, der tænkte ud af boksen, og valgte det snævre!

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

zariahmauricio
I believe he's simply alluding to the two specifics, one is discernible and the other is a feeling of feeling emerging from the sound. He is utilizing in front of the pack and second spot rather than number one and number two to isolate the portrayals. My Assignment Writing Help.
28 May  2020

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"