95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

MyArtSpace satte skub i min karriere


af Drawings by Købke 25-08-2010 Vist: 5066 gange.

I februar måned vandt den autodidaktiske kunsttegner Kasper Heron Købke MyArtSpace.dk’s kunsttalent pris foran 127 andre håbefulde kunstnere. Prisen har for alvor sat gang i Købkes drømme om at leve af sin kunst.

 

 Af Lasse Sørensen

Det kom bag på den perfektionistiske kunsttegner Kasper Heron Købke at han i februar vandt MyArtSpace.dk’s kunsttalent pris, der ud over det mentale skulderklap gav Kasper adgang til at udstille på nordens største kunstmesse Art Copenhagen fra den 17.-19. september i Forum Copenhagen. Prisen kom da også i den grad bag på den unge kunstkomet fra Vesterbro.

 

”Da jeg kom blandt de sidste 20, var jeg tilfreds. Og jeg tænkte gang på gang, at det her vinder jeg aldrig, for mange af de andres kunst, var for sindssygt, siger Kasper Købke ærligt og ydmygt om sin sejr i MyArtSpace.dk’s kunsttalent konkurrence.

Men her slutter succesen langt fra.

 

Stor opmærksomhed for Købkes kunst

Siden han vandt, har han lavet livedrawing og udstillet sine værker på årets Roskilde Festival, som havde over 100.000 besøgende gæster.

Derefter gik turen til den noget mindre festival, Langelands Festivalen, hvor der var langt færre festivalsgængere, men noget større opmærksomhed for Købkes værker, hvor den pertentlige blyantsekvilibrist både udstillede, lavede live drawing og foretog tegneworkshops for børn og andre barnlige sjæle på plad

sen ved siden af Store scene. Her tog Købke sig tid, trods silende regnvejr, til at fortælle om sin kunst, til at lære hemmeligheden bag sin teknik fra sig eller blot tage en snak med nysgerrige mennesker, der havde spørgsmål til hans kunsttegninger.

 

Fra Langeland til mulighedernes land

I slutningen af august drager Kasper Heron Købke til ’Guds eget land’ – USA – hvor han skal være en del af den lukrative kunstskare, der skal udstille og producere kunst på Burning Man festivalen i Nevadas ørken. Her vil et filmhold følge den unge kunstner og forevige de oplevelser og erfaringer, Købke gør sig under en international kunst festival.

 

”Det her er en stor mulighed for, at gøre opmærksom på mig selv og se, hvad andre kunstnere i resten af verden har at byde på”, fortæller Kasper Heron Købke, der ikke ligger skjul på, hvem han har at takke for, at hans karriere har taget den positive drejning, den har.

 

”MyArtSpace.dk’s kunsttalentpris har været en stor indikator for, at jeg nu skal til Burning Man, der i år har temaet ”Life of cities”, som jo passer glimrende til de motiver, jeg illustrerer i min kunst. Ellers ved jeg, at min kontakt på Roskilde Festivalen har haft nemmere ved at rejse penge til det, jeg skulle lave der, efter jeg vandt prisen. Og for lige runde af, hvad prisen har betydet for min karriere, så er jeg netop nu booket et halvt år frem, så jeg har masser at lave”, siger årets Kunsttalent 2010 Kasper Heron Købke.   

 

Se http://drawingsbykobke.com/burningman2010 for mere information

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"