95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Fokus på Imogen


af Christina_Lilly 30-10-2012 Vist: 3800 gange.

Hvorfor er du kunstner, hvordan startede det?

Jeg er faktisk blandt dem, der har tegnet fra jeg var helt lille. Grunden til, at jeg udtrykker mig kreativt, har varieret gennem årene.

Da jeg var lille tænkte jeg ikke meget over, hvorfor jeg gjorde hvad; jeg gjorde bare det, jeg kunne lide, og som jeg kunne mærke, at jeg var god til.

Jeg husker at have tegnet igennem hele min børnehave og folkeskoletid, selvom motiverne ændrede sig meget, og aldrig var baseret på fri fantasi - måske lige med undtagelse af mit første "værk", som min far stadig har. Det forestiller to grillpølser på kryds. Lavet helt uden reference :p

I mine teenageår tegnede jeg ikke. Jeg udviklede en spiseforstyrrelse og blev depressiv og indelukket. Jeg kæmpede med angstanfald og en energi, der ikke efterlod plads i mit liv til at tegne. Det var en meget ulykkelig tid, og den begyndte først at aftage, da jeg som 21-årig tog tegningen op igen. Jeg ved ikke, hvorfor lysten pludselig meldte sig igen, men det gjorde den, og jeg tegnede min vej ud af alle mine problemer.

Jeg tror på, at kunst er den måde, vi kan sige det, vi ikke kan sige med ord. Jeg tror, kunst renser vores smerter ud, og efterlader os som hele mennesker. Hvis vi vil lade den.

 

Hvorfor arbejder du med kunst?

Jeg er kunstner, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har hele tiden billeder i mit hoved, som vil males. Jeg er også sikker på, at det er kunsten, der gør, at jeg nu kan fungere uden at have nogle psykiske lidelser.

Jeg tror, de i sin tid er opstået, fordi jeg ikke kunne få mine følelser ud af kroppen; måske endda fordi jeg ikke ved, hvordan jeg gør netop dét.

Men jeg ved, hvordan man maler, og derfor bliver jeg også ved. Hvis jeg er uden inspiration, så tegner jeg alligevel. Jeg tror på, at det er en ren livsnødvendighed for mig.

 

Hvad er din største oplevelse med kunsten?

Min største oplevelse har klart været, da jeg mærkede den psykologiske effekt af at arbejde med kunst. Men der er små overraskelser konstant, når man arbejder med kunst: når man prøver nye teknikker, nye medier, nye måder at mixe medier på, opdager en ny farve eller farvekombination, som man er særligt vild med.

Nogle gange maler jeg bare, og pludselig er jeg færdig, uden jeg egentlig har været bevidst om processen - det er også en meget stor oplevelse! Det får det til at føles som om der er en form for kilde i universet, som man kan være heldig at få adgang til.

 

Hvad er den største udfordring i dit arbejde med kunsten?

Min største udfordring er helt klart at overkomme min perfektionisme. Jeg ved ikke hvorfor, men det har jeg altid haft virkelig svært ved. Det er lidt underligt, da det perfekte i kunst på ingen måde er et ideal for mig - jeg er meget mere til kunst lidt vildskab, vilde, "tilfældige" streger, udfordrende emner og - generelt det modsatte af det perfekte.

Så det arbejder jeg med at komme ud over, når det gælder min egen kunst

 

Hvad gør du for at din kunst bliver set?

Jeg har en Facebook-side, hvor man kan "like" mig - den hedder www.facebook.com/christinamariabennekov. Ellers har jeg ikke fået promoveret mig selv helt nok.

 

Hvilke kunstnere bør vi andre tjekke ud?

Jeg er meget til kunstnere, der kombinerer realisme med en drømmeagtig stemning. 

Her vil jeg især fremhæve tjekkiske Alphonse Mucha og engelske Arthur Rackham, der begge har deres egen, særlige stil, der for mig at se er helt eventyrlig. Jeg er personligt vild med deres billeder, og hvis jeg skulle have noget op på mine egne vægge, ville det bestemt være nogle af deres malerier.

Jeg må også bøje mig i støvet for fantastiske Gottfried Helnwein, der trods sine vanvittigt uhyggelige motiver virkelig formår at bringe hyperrealismen til en helt ny level! Selvom det IKKE er noget, jeg gerne ville have på mine vægge. Det ville være for uhyggeligt.

Vil du vide mere om Christina_Lilly


Se Christina_Lillys hjemmeside
Se Christina_Lillys profil på MyArtSpace.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

peter pen
Thanks for the shearing amazing article look here and need the download dvd player windows 10 here you can see the videos in blue ray print and enjoy thanks this post.
12 February  2019

nikkihope
Your artwork is quite interesting and I am in the position to express my feelings about your blog, this blog provides a piece of complete information about Product Packaging Boxes. Thank you!
25 May  2019

amandalove
People from different forums they actually found very interesting and quality steps to promote their platform where people visit and read interesting information about Custom Boxes for Soap.
13 June  2019

jasonroy
This blog is a remarkable in terms to provide a multinational information which leads us to build our own assets. I am really in love to have such a great and valuable information which provide Custom Boxes Wholesale Packaging in the USA.
17 June  2019

nikkihope
I am really impressed by the creativity that I have seen on this particular website. After getting a complete understanding of the issue of Save Your Marriage from Divorce from relationadvisors.com I found this platform completely remarkable and will visit here again for more information. Good Luck.
30 July  2019

luciham20
Your current web-site is fairly quickly growing to be certainly one of my top feature. So, I just stumbled on creative weblog and I just need to state that this amazing is a nice blog post. Bless you pertaining to this kind of knowledge. typing race games
09 August  2019

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"