95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Fokus på EVIG


af EVIG 30-10-2012 Vist: 5105 gange.

Hvorfor er du kunstner, hvordan startede det?

Som mange andre har jeg fra barnsben elsket at sidde stille og roligt med farvelægning, der senere blev til tegninger der sjovt nok lignede noget. Ville så som 17 årig på kunsthåndværkerskolen, da det var eneste retning jeg kunne se at jeg kunne komme til at udfolde mig og lære mere på. Mine forældre fik mig dog overtalt til at finde en "rigtig uddannelse", og efter at have været i den "branche" i mange år, børnene er flyttet hjemmefra osv. så er jeg begyndt at finde denne side frem hos mig selv igen - og der er godt nok langt derind, men opdagelsen er rigtig hyggelig.

 

Hvorfor arbejder du med kunst?

I mit arbejdsliv er der mange mantra'er omkring - worklife balance bl.a. og rigtig mange kollegaer bruger "mindfullness" som det eneste sagliggørende til at få hverdagen i balance igen. Med et meget udadvendt job, bliver maleaktiviteter for mig en slags "mindfullness", hvor jeg sætter musik på og går helt ind i mig selv - tiden flyver afsted, og selv om jeg er træt når jeg starter, så er jeg fyldt med en forunderlig energi når jeg har arbejdet et par timer på mit værksted, og en enorm stor tilfredsstillelse. Jeg er total min egen herre, JEG beslutter hvad der giver mening at arbejde med, JEG beslutter hvilken retning tingene skal gå i - også selv om det umiddelbart ikke giver nogen mening og ikke mindst JEG gør det kun så længe jeg synes det er dejligt og energifyldt.

 

Hvad er din største oplevelse med kunsten?

Den ene store oplevelse jeg har haft var første gange jeg skulle præsentere et par værker for en kunstforening - FRA KØBENHAVN... det var tota surrealistisk, og da jeg bagefter havde solgt en hel bunke billeder, var jeg lige ved at tage dem tilbage, for det kunne da bare ikke passe.

En anden lidt mere indadrettet oplevelse er når jeg mærker at et maleri er færdig - det er nærmest eufori.... også selv om billedet måske et par uger efter bliver malet over eller forbedret

 

Hvad er den største udfordring i dit arbejde med kunsten?

Helt klart at komme ud med den, få lidt solgt ( og ikke mindst at prisfastsætte dette), så der er midler til at købe nye lærreder og mere maling. At sikre at lageret hjemme ikke bliver for stort, så det kommer til at se total håbløst ud (man kunne få tanken  - hvad skal det egentlig gøre godt for)

 

Hvad gør du for at din kunst bliver set?

Jeg har et par hjemmesider jeg opdatere, og en ene kan jeg udsende et lille nyhedslink fra når det er opdateret. Derudover er jeg repræsenteret på hhv. myartspace.dk, talentonline.dk og kunstnerklubben.dk. Men oplever at det er mest kunstner til kunstner kontakt. Derudover tager jeg lidt kontakt til viksomheder eller personer der har deres gang i kunstforeninger (eller virksomheder der har en sådan), men det er ikke blevet til det store.

 

Hvilke kunstnere bør vi andre tjekke ud?

jeg er meget inspireret af http://petesoriginalart.com og tim gagnon (www.gagnonstudio.com), Isabella Zacher-Finet, Tatiana Iliina (der maler de flotteste blomstermotiver kun med kniv/palet) og der er faktisk rigtig mange andre på nettet, som frit deler deres kunnen med os amatører - det synes jeg er sindsygt inspirerende og giver mig nye opgaver... nye mål med det jeg laver.

 

Vil du vide mere om EVIG


Se EVIGs hjemmeside
Se EVIGs profil på MyArtSpace.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Påskelilje

 Jeg genkender meget af det du skriver :), Held og lykke med kunsten!


06 November  2012

Thanos
Must be like to getting here this article you need to Play mahjongg connect online game here and have to getting the full enjoyments online.
09 February  2019

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"