95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Fokus på liselottef


af liselottef 30-10-2012 Vist: 5202 gange.

Hvorfor er du kunstner, hvordan startede det?
Det startede med jeg designede teater kostumer og da jeg på grund af sygdom flyttede til Mallorca begyndte jeg langsomt at male. Efterhånden er det blevet det jeg står op for om morgenen    så det blev mit nye liv.

Hvorfor arbejder du med kunst?
Først og fremmest fordi jeg ikke kan lade være og fordi det giver mit liv indhold. 

Hvad er din største oplevelse med kunsten?
Når andre kan lide det jeg laver giver det hvergang en stor glæde, ligemeget om det er kendere eller måleraflæseren der roser mit arbejde.

Hvad er den største udfordring i dit arbejde med kunsten?
For mig er den største udfordring nok at jeg er perfektionist og kan blive ved at rette uden at opnå det perfekte, for hvad er det perfekte? og at nå at få malet alt det jeg brænder for at udtrykke, da der jo kun er firetyve timer i døgnet og det jeg elsker at male tager tid.

Hvad gør du for at din kunst bliver set?
Jeg har min hjemmeside www.liselottef.dk samt lægger billeder på facebook, men jeg laver også udstillinger her på Mallorca og i København.

Hvilke kunstnere bør vi andre tjekke ud?
Der er rigtig mange dygtige på MyArtSpace, men der er en malloquiner som jeg beundrer meget.Carlos Prieto.es han er kun tredive år men har allerede vist så stort et talent og har helt sin egen stil selv om den er klassist SKAL SES.

Vil du vide mere om liselottef


Se liselottefs hjemmeside
Se liselottefs profil på MyArtSpace.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

anke99
I think this is important to know about the all specifications of your computer computer specs windows 10 and with is purpose you are athorized to get more information in the computer. If suddenly you want to use it then just checkout it quickly.
09 December  2018

fgdgdf
Most of the farm household children need more time to take care of their elderly parents hence decrease the chance of extra per-capita income.write my essay
25 November  2019

johnmathew
What an amazing post you are sharing here. I am really wonder reading this and welcome method of writing an article. You are always sharing some quality content for us like this post, that why we are always like your posts. I hope you are continuing writing fabulous and informative article for us. I would like you to recommend high quality essay content from cheap essay writing service; it is helpful to students who are studying in higher studies. Once again I thankful to your post.
14 January  2020

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"