95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Trænger dit hjem til fornyelse?


af 1234 05-04-2020 Vist: 859 gange.

Der skal ske noget. Du er måske kørt lidt død i hverdagen, og I trænger til, at der sker noget nyt NU.

Der er selvfølgelig mange ting, som man kan gøre, når man rammer den fase. Måske kan den løses med lidt maling og et par nye plakater, måske kræver det en lidt større tur.

 

Leje eller eje

Vi kender det alle sammen. Tiden går stille og roligt, og lige pludselig så har vi boet i vores hjem i lang tid.
Alt efter om du ejer eller lejer dit hjem, så er der forskellige ting, som du kan gøre.

Ejer du dit hus eller din lejlighed, så er der langt flere muligheder for jer, end der er for de mange andre, som blot bor til leje på andres grund. En lidt større renovering er et noget større og dyrere projekt, men det er også et projekt, som i sidste ende fungerer som en investering. Læs mere her.  I kan f.eks. låne penge til et nyt køkken, en ny terrasse eller noget helt tredje. Måske har I altid drømt om ovenlys over badekarret eller naturligt lys i gangen.
Mulighederne er mange, og der er ikke særlig mange begrænsninger.

 

Lav forarbejde

Søg inspiration, kig i magasiner, få et klart overblik over hvad, at du ønsker. Det er svært at danne et indtryk af hvad, at du ønsker, hvis du ikke selv ved det. Det kan derudover være svært for en fagfolk eller en ekspedient at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige, hvis du ikke kan definere din stil eller det, som du ønsker dig.

Så dan dig et indtryk af helt præcis hvad, at du godt kunne se dig selv bo i – og så gå med din mavefornemmelse. Føles det helt rigtigt, så er der ingen regler eller begrænsninger.

 

Den lidt mindre og nemmere måde at få nyt liv ind

Du kan pifte dit hjem op ved at male dine vægge eller ompolstre og male dine gamle møbler. Måske er du træt af mange af dine gamle ting, men der kan være mange gemte skatte i dine ældre sager.

Det er selvfølgelig tilladt at købe nogle nye ting, hvis du synes, at det gamle har tjent sin tid. Klik her for at få inspiration til dit hjem.

Der findes et hav af profiler, som har inspiration og guides til hvordan, at du kan lege ”gør-det-selv ”-typen for en stund. Det giver en hel speciel tilfredsstillelse, hvis man selv kan sætte sit eget præg på hjemmet. Er du til det lidt skæve så skal du på jagt efter genbrugsguld i de andres skrald på loppemarkeder og i forskellige antikke forhandlere.

Derudover så kan du ændre grebene på dine skabe, dørhåndtagene på dine døre, eller udtrykket i lejligheden generelt med noget nyt tekstil.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"