95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Praktisk indretning: Få styr på rodet


af 1234 15-04-2019 Vist: 1330 gange.

Ideerne flyver og projekter sættes i gang – Det kan være svært at holde styr på det hele. Vigtige papirer bliver væk, og du har ikke et godt overblik. Det er der sikkert mange, der kan genkende. Derfor får du her nogle tips til, hvordan du kan få mere styr på rodet med en bedre indretning.

Nok opbevaringsplads

Det vigtigste er selvfølgelig, at du har nok opbevaringsplads. Det er både til tøj, vigtige papirer og andet du har gang i. Der skal være skabe, reoler og skuffer nok til, at det hele kan blive lagt af vejen, så du har plads i hjemmet. Her kan det være en god idé at gøre brug af alle de uudnyttede steder i huset. Det kan være, at du har et hjørne, hvor du kan sætte et lavt hjørneskab. Måske kan der være en smal hylde på 30-40 cm over dit skrivebord. Det kan også være, at du kan få udnyttet pladsen under din dobbeltseng med en 180x200 cm sengeramme med skuffer. Så kan du samtidig vælge nogle møbler af god kvalitet, så du stadig har et smukt hjem.

Find dit eget system

Når du har fået plads nok til alle dine vigtige sager, så skal der naturligvis system i det. Her bliver du nødt til at finde ud af, hvad der fungerer for dig, da det er dig, der skal huske det. Hvis du maler, så kan der være et skab kun til malerudstyr eller hvis du har et strikke-projekt, så kan du ordne garnet i forskellige skuffer. Det kommer alt sammen an på, hvilket projekt du har gang i. Når du har besluttet dig, så skal der mærkater på de forskellige skuffer og skabe. Det kan sagtens gøres på en kreativ og fin måde, hvis du sætter lidt tid af til det. Så har du nemt et godt overblik, og samtidig et pænt og ordentligt hjem.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

JoeNelson
Når du ansætter en professionel, begynder du med en klar forståelse af dine egne behov og søger en professionel, der har et godt ry for at opfylde disse behov, uanset hvad den formelle jobtitel. Det er generelt rigtigt, at designere er til rumsplanlægning og strukturel udførelse, mens dekoratører er til de endelige æstetiske beslutninger. Men vær ikke bange for at krydse linjer for at ansætte en dekoratør med et ry som en god designer eller en designer med flair til do my homework dekoration, forudsat at deres færdigheder er bevist.
16 May  2019

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"