kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 5216 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

Sidste mulighed for at opleve Armsrock i Århus

Asbjørn Skou, også kendt under kunstnernavnet Armsrock, er lige nu aktuel med udstillingen  ”SHOULD THE LIGHT NOT TAKE US” ved Galleri Profilen i Århus, hvor han udstiller sit arbejde med installationer og kultegninger.

 Den 27-årige Asbjørn Armsrock Skou har i sit tidligere arbejde beskæftiget sig med tegnekunsten i det offentlige byrum, hvor han blandt andet har haft til formål at fortælle historier ved anvendelse af menneskekarakter, der skildrer de mere udstødte typer af samfundet. 

Den aktuelle udstilling i Århus ”SHOULD THE LIGHT NOT TAKE US” berører et mere ideologfokuseret perspektiv, og består af en række store kultegninger, der blander fakta og fiktion i den forstand, at Armsrock søger forskellige idéer ved hjælp af blade, mediearkiver osv., hvorefter han tilføjer sit eget præg, som resulterer i disse store sort/hvide kultegninger.

Udstillingen er især præget af disse store kultegninger, hvor nogle af dem måler 3 x 2 meter. Udover Asbjørn Armsrock Skous spændende fortid som gadekunstner, er det netop hans sammenspil mellem virkelighed og hans eget talentfulde personlige twist, der gør ham til en inspirerende og fascinerende kunstner.

Efter ”SHOULD THE LIGHT NOT TAKE US”, fortsætter den travle Asbjørn Skou med en ny udstilling i København under navnet ”STEDFORTRÆDERE” sammen med Sif Itona Westerberg fra den 16. marts og frem til 21. april.

Det skal lige nævnes, at Asbjørn Skou er yderst aktiv på famøse internetsider såsom Twitter og Facebook, og han har sin egen blog på siden www.armsrock.blogspot.com, hvor hans arbejde kan følges på tæt hold, hvis man ikke har mulighed for at opleve den virkelige udstilling.

”SHOULD THE LIGHT NOT TAKE US” er på sin sidste uge aktuel i Galleri Profilens lokaler på Grønnegade 93(A) frem til 16. marts, og kan opleves fra tirsdag til fredag mellem 10-17, det er gratis og kan varmt anbefales.

 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer, bliv den første til at skrive.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.