Sidste mulighed for at opleve Armsrock i Århus


af Maja Kunic 12-03-2012 Vist: 2840 gange.

Asbjørn Skou, også kendt under kunstnernavnet Armsrock, er lige nu aktuel med udstillingen  ”SHOULD THE LIGHT NOT TAKE US” ved Galleri Profilen i Århus, hvor han udstiller sit arbejde med installationer og kultegninger.

 Den 27-årige Asbjørn Armsrock Skou har i sit tidligere arbejde beskæftiget sig med tegnekunsten i det offentlige byrum, hvor han blandt andet har haft til formål at fortælle historier ved anvendelse af menneskekarakter, der skildrer de mere udstødte typer af samfundet. 

Den aktuelle udstilling i Århus ”SHOULD THE LIGHT NOT TAKE US” berører et mere ideologfokuseret perspektiv, og består af en række store kultegninger, der blander fakta og fiktion i den forstand, at Armsrock søger forskellige idéer ved hjælp af blade, mediearkiver osv., hvorefter han tilføjer sit eget præg, som resulterer i disse store sort/hvide kultegninger.

Udstillingen er især præget af disse store kultegninger, hvor nogle af dem måler 3 x 2 meter. Udover Asbjørn Armsrock Skous spændende fortid som gadekunstner, er det netop hans sammenspil mellem virkelighed og hans eget talentfulde personlige twist, der gør ham til en inspirerende og fascinerende kunstner.

Efter ”SHOULD THE LIGHT NOT TAKE US”, fortsætter den travle Asbjørn Skou med en ny udstilling i København under navnet ”STEDFORTRÆDERE” sammen med Sif Itona Westerberg fra den 16. marts og frem til 21. april.

Det skal lige nævnes, at Asbjørn Skou er yderst aktiv på famøse internetsider såsom Twitter og Facebook, og han har sin egen blog på siden www.armsrock.blogspot.com, hvor hans arbejde kan følges på tæt hold, hvis man ikke har mulighed for at opleve den virkelige udstilling.

”SHOULD THE LIGHT NOT TAKE US” er på sin sidste uge aktuel i Galleri Profilens lokaler på Grønnegade 93(A) frem til 16. marts, og kan opleves fra tirsdag til fredag mellem 10-17, det er gratis og kan varmt anbefales.

 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav gratis hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"