95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Hvilke tegneredskaber får jeg brug for?


af 1234 01-03-2010 Vist: 8851 gange.

Der er en lang række muligheder, når vi taler tegneredskaber. Det vigtige er som nybegynder, at vælge få skriveredskaber som man er glad for, og så lære at bruge dem.

Så hvis du er glad for din blyant, så begynd med den - prøv dig frem og se hvad den kan og hvor den ikke er så god. Du kan måske købe 3 forskellige. En af de hårde, en af de bløde og en midt imellem.

Når du skitserer, er en mellemhård blyant udmærket. Den hårde er god til fine streger og skraveringer og den bløde kan, sjovt nok, lave en bløde effekter såsom skygger.

Viskelæder er ikke nødvendigt, når du skitserer. Laver du en "skævert", tegner du bare den rigtige streg ovenpå, og trækker den nye skarpere op.

Dit fokus, når du skitserer, skal være på at får formerne og skyggerne ned på papiret. Der gør en enkelt smutter ingenting. Ser man på nogle de store maleres skitser, vil man ofte også se en masse fejl, som man sagtens kan "se udenom".

Først du tegner skitsen rent, er det en god ide med viskelæder. Af dem findes der flere slags - dem der bare "retter fejl", og dem der kan bruges kreativt til at skabe fx skyggeeffekter.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

anke99
Some ultimate options I can tell you why this is so special and what are the another speciality scrabble cheat this game platform really have. If you go with the simple indications then I think it will be enough to know everything about the game quality. Thanks For the give more hints about scrabble word finder words.
09 December  2018

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"