Hvilke tegneredskaber får jeg brug for?


af 1234 01-03-2010 Vist: 5648 gange.

Der er en lang række muligheder, når vi taler tegneredskaber. Det vigtige er som nybegynder, at vælge få skriveredskaber som man er glad for, og så lære at bruge dem.

Så hvis du er glad for din blyant, så begynd med den - prøv dig frem og se hvad den kan og hvor den ikke er så god. Du kan måske købe 3 forskellige. En af de hårde, en af de bløde og en midt imellem.

Når du skitserer, er en mellemhård blyant udmærket. Den hårde er god til fine streger og skraveringer og den bløde kan, sjovt nok, lave en bløde effekter såsom skygger.

Viskelæder er ikke nødvendigt, når du skitserer. Laver du en "skævert", tegner du bare den rigtige streg ovenpå, og trækker den nye skarpere op.

Dit fokus, når du skitserer, skal være på at får formerne og skyggerne ned på papiret. Der gør en enkelt smutter ingenting. Ser man på nogle de store maleres skitser, vil man ofte også se en masse fejl, som man sagtens kan "se udenom".

Først du tegner skitsen rent, er det en god ide med viskelæder. Af dem findes der flere slags - dem der bare "retter fejl", og dem der kan bruges kreativt til at skabe fx skyggeeffekter.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav gratis hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"