95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

For første gang i mit liv, laver jeg lige dét jeg gerne vil


af Pendula 30-10-2012 Vist: 5081 gange.

Hvorfor er du kunstner, hvordan startede det?

Jeg er egentligt ikke sådan rigtig kunstner endnu. Mange vil sikkert sige jeg er, men, mit kriterie for, at kalde mig rigtig kunstner er et vedvarende flow af salg - et vedvarende flow af interesse og indtjening, således at jeg kan leve acceptabelt af min kunnen. Og dertil er jeg endnu ikke kommet.

Jeg startede med at male i 2007. Har altid haft lysten til at male liggende latent i mig - og pludselig en dag skulle det prøves.Det er ikke blevet til voldsomt mange billeder på forholdsvis mange år, men det skyldes andre omstændigheder, snarere end egentlig passion.

 

Hvorfor arbejder du med kunst?

Disse andre omstændigheder kan tilskrives en betydelig svær omgang med det etablerede arbejdsmarked. Jeg har tidligere været succesrig møbelsælger og er også uddannet folkeskolelærer - men, trods et altid pligtopfyldende virke som sådan, har jeg altid haft svært ved at indpasse mig mødetider, regler og chefer - jeg har altid haft et brændende ønske om, at bestemme selv, og endnu vigtigere; lave noget jeg brændte for - derfor har jeg slået mig på kunsten; som et sidste forsøg på at blive til noget igen - at gøre mig selvforsørgende, nu hvor de fleste andre muligheder synes passerede.

For første gang i mit liv, laver jeg lige dét jeg gerne vil.

 

Hvad er din største oplevelse med kunsten?

Mit største øjeblik som kunstner er, uden tvivl, den første gang jeg solgte billeder til en komplet fremmed. Ét er venner og familiens velmenende og rosende ord - noget helt andet er, når et komplet fremmed menneske; i dette tilfælde en pensioneret overlærer, viser stor interesse, og ender med at købe tre billeder på en gang - det var stort, og jeg var meget stolt. Jeg øjnede chancen for, at dette kunne blive til noget større - en den drøm arbejder jeg til stadighed på!

 

Hvad er den største udfordring i dit arbejde med kunsten?

Min største udfordring er, at vedblive med at fastholde de drømme om anderkendelse jeg har. Jeg har hidtil aldrig rigtigt haft det nødvendige overskud til at eksponerer mig selv og ofte støder jeg mod en mur af fortvivlelse. Fx er det svært at komme ud, når man ingen bil har - svært at fastholde troen på succes ind imellem. Men, jeg bliver ved! Arbejder videre i det omfang mit overskud og økonomiske formåen rækker til - i håbet om, at jeg en dag ikke behøver at bekymrer mig om disse faktorer længere.

 

Hvad gør du for at din kunst bliver set?

Det er først nu, her snart seks år efter at jeg startede med at male, at jeg har fået lavet en hjemmeside - her på sitet. Jeg har haft et domæne-navn lige siden 2007, men, her var det alt for svært at udvikle selve siden,- og trods forskellige forsøg på at få hjælp diverse steder, blev det aldrig rigtigt til noget. Derfor er jeg meget glad for nemheden og muligheden, her gennem jeres side. Nu er den en realitet.

Desuden har jeg jo lagt mine billeder ud her - og påtænker også at invisterer i Danmarks største kunstværk-eksponeringen, med en side i e-bogen.

Mit håb er, at disse nye initiativer, vil sætte min kunst i fokus - gøre, at der endelig vil ske noget positivt og en gunstig udvikling.Dertil er jeg meget mere indstillet på nu, at være mere pågående og opsøgende når talen kommer på eksponering og udstillinger - det arbejder jeg på i øjeblikket.

 

 

Vil du vide mere om Pendula


Se Pendulas hjemmeside
Se Pendulas profil på MyArtSpace.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Hacker
Hi everyone if you are like the online games then you are play the more games only one this website this is math playground perfect choice for the any time and you are create the more solution on available any time.
03 July  2019

danieljames
What a great BTS scenes, if you guys want to hire an expert dissertation writers for your academic help and assistance then go for DissertationPros 100% genuine work by top-notch UK writers team with plagiarism free content.
15 October  2019

itsmonika
According to experts of Essay Writing Services, whatever the business you are starting it demands hard work and full time. They say big businesses solves all problems by itself, not pays others.
01 October  2020

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"