95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Malerpaletten

AMSTERDAM – NU I 20 ML. TUBE


30-01-2015 Vist: 493 gange.

Royal Talens blev grundlagt i 1899, og er i dag en af de største producenter af maling og tilbehør til kunstnerverden. Moderne produktionsfaciliteter kombineret med høj kvalitet har gjort Royal Talens kendt i hele verden. Produkterne fra Royal Talens fremstilles på Royal Talens egen fabrik i Holland i overensstemmelse med de højeste kvalitetskrav, og undergår de strengeste kontroller for at sikre en ensartet kvalitet. Royal Talens står bag flere kvalitetsmærker, herunder Van Gogh, Rembrandt og Amsterdam, der nu er udvidet med 80 forskellige farver i 20 ml tuber.

De nye 20 ml tuber fra Amsterdam (også kaldet CANDY STORE) er perfekte til at afprøve nye farver, supplere dit nuværende sortiment, eller teste om der er en mulig kunstner gemt i dig.

Amsterdam kan anbefales til dig med en kreativ passion, og som ønsker at udtrykke dig igennem kunst. Med det store udvalg af farver og forskellige typer maling (Standard, spray og markere) er der rig mulighed for at udforske din kreative side, da de alle kan mixes på kryds og tværs. Den findes i 70 farver samt 10 specialfarver (neon og metal), og i både dækkende og transparente farver. Malingen er meget let at arbejde med.

Produkterne er produceret af rene og ikke falmende pigmenter, med en høj lysægthed, hvilket sikre at den originale farve bevares igennem flere årtier. Amsterdam kan benyttes indendørs og akrylmalingen kan fortyndes med almindeligt vand, som også sikre en kort tørretid. Amsterdam Spray er Royal Talens vandbaserede akrylspray der blev introduceret sammen med markeren sidste forår. Den findes i 46 farver, som også går igen på farvekortet, for maling og marker. Den giver din kunstneriske frihed en ny dimension, og kan bruges på alle typer underlag. Det er den perfekte teknik til alle, der nyder at arbejde hurtigt. Eftersom sprayen er vandbaseret og dermed uden opløsningsmidler, kan man arbejde med den indendørs. Sprayen er desuden særdeles lugtsvag. 

Amsterdam akrylmaling findes i størrelserne: 20 ml, 120 ml, 250 ml, 500 ml & 1000 ml.

Ta´ evt. et kig forbi vores Facebook siden Malerpaletten, hvor vi løbende opdatere med gode fif og andre spændende tiltag på www.facebook.dk/malerpaletten - Lige nu kan du vinde lækre farver fra Amsterdam samt lækkert papir fra Hahnemühle. 

Du kan besøge hjemmesiden Jbf-art.dk for, at finde forhandler af Royal Talens(Amsterdam).

 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"