95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Malerpaletten

Zentangle skaber interesse i Danmark


08-09-2015 Vist: 388 gange.

Sakura Pigma Micron - Zentangle!

Det er ikke længe siden, at Sakura Pigma Micron blev lanceret i Danmark og allerede nu har flere danske kunstnere og bloggere taget de fantastiske penne til sig!

Sakura Pigma Micron er særdeles velgnet til zentangle og doodling. De kan også bruges til mixed media, for eksempel sammen med akvarelfarver - en kombination af disse to kan give de mest fantastiske, farvestrålende billeder. I modsætning til andre blækbaserede penne med lang tørretid, har Sakura udviklet deres permanente Pigma Micron pen som er hurtigtørrende, permanent og som ikke bløder. 

         

^billeder fra heidiartdk www.instagram.com/heidiartdk

Med Sakura Pigma Micron, behøver du hverken være kunstner eller den mest kreative person, førend du vil opleve en spændende verden med mønstre, former og tegninger udfolde sig - Sakura Pigma Micron er virkelig alsidige og kan bruges til mange formål!

Sakura Pigma Micron kommer i sammensatte sæt fra Zentangle og findes også som løse penne. De er pakket i sæt med forskelligt indhold og tilbehør. Så uanset om du er begynder eller mere erfaren, findes det et sæt der passer til dit behov.

 

Vind med Sakura Pigma Micron!

Vi er så glade for, at de lækre sæt fra Zentangle og Sakura Pigma Micron bliver taget så godt imod rundt omkring - Og derfor skal I naturligvis heller ikke snydes for en lækker konkurrence! Mandag d. 7. September - 14. September starter vi hele 2 konkurrencer om lækre sæt fra Zentangle/Sakura Pigma Micron!

I samarbejde med Draw Doodles Study afholder vi en konkurrence på Instragram, som du kan læse mere om på Malerpalettens instagramprofil

Vi afholder også en konkurrence på Malerpalettens facebookside

Du er naturligvis velkommen til at deltage begge steder og øge dine chancer!

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"