95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Malerpaletten

En test af akvarellerne fra Rembrandt!


20-10-2015 Vist: 306 gange.

En test af akvarellerne fra Rembrandt og akvarelselektion fra Hahnemühle

Rikke Jacobsen, der står bag profilen www.instagram.com/rikke_jacobsen, bruger normalt akvarelmalingen fra Winsor&Newton, men har testet de lækre akvareller fra Rembrandt​ samt akvarelselektions-blokken fra Hahnemühle​. 

Læs hele hendes anmeldelse her!

    

Rikke skriver; Jeg laver kunst i akvarel, og jeg bruger tør teknikker, hvor jeg ikke særlig ofte maler vådt-i-vådt, men med Rembrandts akvarelfarver, har jeg brugt begge teknikker, for at se, hvad farverne kunne, og hvordan de interagere med hinanden. Jeg har fundet Rembrandts akvareller meget behagelige at arbejde med, og er yderst tilfreds med farveresultatet. Jeg har brugt både akvarel i tube og i pan, og jeg mener, at det er en smagssag, hvad man bedst kan lide at arbejde med, for kvaliteten er den samme. Farverne har en god pigmentering, og en bred farveskala. Det er kunstnerkvalitet, der både for den uøvede og den øvede vil kunne give en male oplevelse med flotte farve resultater. Med de 12 forskellige farver der er i paletten, har det været nemt, at blande farverne i de nuancer jeg har ønsket. Især paynes gray er blevet en favorit i dette mærke, da den rammer præcis den tone jeg altid søger. I mine billeder, har jeg både behov for at farverne fremstår transparante og mættede, og at kunne bygge billedet op i lag på sådan vis, har ikke været et problem. Så min erfaring med Rembrandts akvareller er meget positiv, og en kvalitet jeg klart vil kunne anbefalde andre at bruge.” 
 
I forhold til Hahnemühle finder jeg deres akvarel papir meget alsidig, og der er en type papir til de forskellige formål og krav som maleren ønsker for sit akvarelmaleri. De er meget behagelige og nemme at arbejde på med den mest almindelige akvarel teknik, hvor papiret fugtes og der males vådt-ivådt. Til mine miniaturemalerier er papiret helt fantastisk og skønt at arbejde på. Hahnemühle er uden tvivl et kvalitetsmærke, man aldrig går fejl af indenfor papir

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"