95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Malerpaletten

Amsterdam udvider sortimentet af hjælpemidler - Det fejre vi med en konkurrence!


02-11-2015 Vist: 1093 gange.

Amsterdam udvider sortimentet af hjælpemidler!

Amsterdam lancerer nu en lang række nye hjælpemidler. Det betyder, at der under Amsterdam nu findes 81 hjælpemidler, hvoraf de 41 er helt nye produkter. Amsterdam byder blandt andet på nye typer gesso, effect mediums så som glow in the dark, pearl medium, pumice/pimpsten til struktur, og glitter flakes, samt en lang række nye produkter til beskyttelse af kunstnerens arbejde. 

  

 

 

 

 

 

GESSO

Gesso indeholder specielle materialer, der resulterer i en åben struktur i overfladen. Dette resulterer i et perfekt underlag til videre bearbejdning med alle typer maling. Udvalget af gesso er nu udvidet og omfatter således også sort og transperant gesso. 

MODELING PASTE

Amsterdam Modeling Paste kan tilføre dit arbejde mere relief. Tyk, titanhvid pasta, som kan bruges ufortyndet eller i kombination med Amsterdam Acrylmaling. 

ACRYLIC MEDIUM GLOSS & MATT

Akrylmaling kan fortyndes med vand, men fortyndes man det for meget, vil farven indeholder mindre bindemiddel. Dette kan gøre, at pigmenterne i farven ikke bindes godt nok til underlaget og farven vil smitte af. For at undgå dette, bør man tilsætte akryl medium enten direkte i farven eller i det vand, man bruger. 

GLAZING MEDIUM GLOSS & MATT

Glazing medium er et nyt hjælpemiddel til akrylmaling, der er udviklet til at øge farveflowet og gennemsigtigheden af glaserede lag i akrylmalingen. Mediet er særligt velegnet til vådt-i-vådt teknikker og tynde lasurlag. Bland mediet i transparente farver og få optimale transparente glaseringer. 

RETARDER

Dette medium forlænger tørretiden med ca. 20%. Retarderen giver desuden et bedre farveflow, gør det muligt at arbejde vådt-i-vådt og mulighed for at opnå flotte farvegradueringer.

SLOW DRYING MEDIUM

Slow drying medium er et hjælpemiddel til akrylmaling, der er en videreudvikling af retarderen. Det forsinker tørretiden og kan blandes med akrylfarver i ubegrænsede mængder. Det gør farverne mere transparente og blanke, afhængigt af blandingsforholdet. Giver en tørretid på ca. 3 dage.  

GEL MEDIUMS GLOSS & MATT

Farveløs gele der blandes i akrylmaling. Giver en mere transparent og tykkere, markant struktur på farvelaget med enten mat eller blank overflade. Findes i 3 tykkelser. Mediet kan desuden bruges som lim og preparering af sugende underlag. 

THICKENING MEDIUM

Tilsættes akrylmalingen for at gøre den tykkere. I modsætning til gelen, vil farven efter tilsætningen, forblive den samme. Man skal dog passe på, ikke at tilsætte for meget medie til malingen, da dette vil ødelægge malingens bindemiddel og give en grumset, usammenhængende masse. 

PHOTO TRANSFER GEL

Lim og medium på akrylbasis til øverførelse af motiver. Påføres direkte på motivet, man ønsker at overfører (printet ud med laser eller fotokopi) og limes på et egnet underlag (træ, lærred mm.). Undgå luftbobler og lad det tørre i minimum 24 timer. Fjern det overflødige papir og fjern forsigtig papirbagsiden på motivet med en fugtig klud. Dette kan gøres af flere omgange, men det skal tørre fra gang til gang. Til slut sidder man tilbage med blækket af det ønskede motiv (spejlvendt). Det anbefales at benytte akryl medium eller akryl varnish. Kan overmales og dekoreres med akrylmaling. 

GLOW IN THE DARK MEDIUM

Ved at bruge Glow in the dark, kan du tilføre en ny dimension til dit arbejde.  Takket være de fosforescerende pigmenter, vil de områder der er malet med glow in the dark, fortsætte med at lyse op/gløde i mørket længe efter påførelsen. 

PUMICE/PIMPSTEN MEDIUM

Du kan bruge Pumice/pimpsten medium til at tilføre struktur til dit arbejde. Er tilgængelig i 3 korn-størrelser; Fin, mellem og grov. Mediet kan bruges alene eller sammen med akrylmaling og tilfører struktur og relief til dit arbejde. 

PEARL MEDIUM

Dette medium indeholder små, runde glasperler, der i kombination med transparent akrylmaling, eller i ren form, skaber en attrakivt glas-perle struktur. 

FLAKES/GLITTER

Et nyt sortiment af forskellige flakes , der hver tilfører deres egen unikke effekt, er nu tilgængelig. Ligesom Pearl eller Pumice mediums, kan disse flakes bruges alene eller i kombination med akrylmaling.

VIND MED AMSTERDAM

Netop nu kan du vinde det hjælpemiddel, som du syntes allerbedst om. Vælg et af de ovenstående hjælpemidler og deltag i konkurrencen på vores facebookside her.

 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"