95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Malerpaletten

PanPastel - En ny dimension af kunstnerkvalitets pasteller


16-03-2015 Vist: 188 gange.

En ny dimension af kunstnerkvalitets pasteller

Arbejder I med pasteller, i så fald kender I til PanPastel?

Pastellerne fra PanPastel er ægte kunstnerpasteller, pakket i praktiske farveskåle med skruelåg, og produceret i hele 80 farver. Pastellens udforming gør det let, for kunstneren at opsamle, påføre og kontrollere pastellen, fuldstændig som var den en akrylfarve. Med PanPastel kan man derfor skabe en helt ny dimension af pastelmalerier. Pastellerne ligger i små plastik-skåle, så de er lette at komme til. Pastellen er meget fin og blød, hvilket gør den fantastisk at male med. Der kommer ikke noget pastelstøv, og du kan dække meget store områder med næsten ingen farve.

En unik produktionsteknik gør, at PanPastel kombinerer pigmenter af højeste kvalitet med et minimum af binder. PanPastel indeholder 40% mere farve end andre pasteller på markedet, hvilket resultere i meget intense og stærke farver, som støver minimalt. Alle farver har et højt pigmentindhold og en høj lysægthed. Som med alle andre nye medier og teknikker tager det selvfølgelig tid at vænne sig til at arbejde med PanPastel. Du vil opdage, at anvendelsesmulighederne er uendelige - Så det er bare med at springe ud i det!

Er du blevet nysgerrig efter PanPastel? Så smut forbi facebooksiden Malerpaletten, hvor du har mulighed for at deltage i en konkurrence om de lækre pasteller. For anden relevant information henvises til Facebooksiden Malerpaletten.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"