95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Malerpaletten

Nu lanceres Talens Art Creation - Stor konkurrence!


19-05-2015 Vist: 163 gange.

Talens Art Creation!

ArtCreation har gennemgået en forvandling og er blevet relanceret med et nyt udseende og nyt navn - Talens Art Creation - En garanti for den velkendte Royal Talens kvalitet. 
       

                          

Talens Art Creation tilbyder studerende og hobbykunstnere et komplet sortiment af maling i olie, akryl, akvarel og gouache, samt et sortiment af tilbehør og hjælpemidler, - alt sammen til særdeles konkurrencedygtige og attraktive priser.  Alt malingen produceres på Royal Talens fabrik i Holland. Ved at tilføje Talens logoet til Art Creation navnet, ønsker Talens at fremhæve, at Talens Art Creation er et ægte Royal Talens produkt, udviklet og produceret på baggrund af mange års erfaring og efter Royal Talens strenge specifikationer. Det sikrer dig den velkendte Royal Talens kvalitet, der bygger på mere end 115 års erfaring med produktion af maling. Med et frisk og farverigt look, kombineret med et bredt sortiment af hjælpemidler , support og inspiration på nettet, er Talens Art Creation en spændende udfordring for alle, der nyder at male. 

                       

Med Talens Art Creation får du god værdi for pengene, og du er sikret en pålidelig kvalitet, garanteret kvalitetskontrol ,samt mere end 115 års erfaring med produktion af maling. Talens Art Creation er tilgængelig i 4 forskellige teknikker under ét samlet brand; Oliefarver, akrylfarver, akvarelfarver og gouache. Talens Art Creation Oliefarver og akrylfarver findes både i løse tuber, sæt og kombisæt. Talens Art Creation akvarelfarver og gouacche findes i særligt udvalgte sæt, hvilket gør det let for dig at matche dit behov.  

Find din forhandler på www.jbf-art.dk eller besøg www.facebook.dk/malerpaletten og deltag i den store konkurrence!

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"