95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Anne-Mette Jørgensen


af Vinz 01-03-2010 Vist: 4429 gange.

Anne-Mette er en af de 128 deltagere i MyArtSpace.dks konkurrence "KunstTalent".

Anne-Mette har altid haft kunsten som en del af hende. ”Jeg har malet siden jeg var ganske lille, så det har altid været en naturlig del af mig, og en måde jeg kunne udtrykke min opfattelse af verden på”.

Hun synes også det går fint med at få solgt sin kunst. ”Det går godt – jeg er tilknyttet 3 gallerier. Bredgade Kunsthandel i Kbh., Galleri Clifford i Daugård og Horsens Kunstgalleri. Desuden åbnede jeg sidste år et ”åbent” atelier midt i Århus”.

Er du med i nogen form for kunstnerisk netværk?
”Nej desværre, men jeg har flere venner der maler, så dem henter jeg lidt konstruktiv kritik fra. Kunne dog godt tænke mig at være med i en kunstnergruppe, hvor vi kunne mødes jævnligt og diskutere hinandens kunstnriske udtryk. Mangler til tider en der kunne "skubbe" lidt til mig og udfordre min malerstil”.

Hvad er dine ambitioner med din kunst - sådan rent økonomisk?
”Jeg maler ikke for at leve af det – men lever for at male. Jeg er så heldig, at jeg ikke er økonomisk afhængig af min kunst, hvilket gør, at jeg har stor frihed til at male hvad jeg finder interessant, og ikke male det der nødvendigvis sælger bedst”.

I hvor høj grad føler du den etablerede kunstscene er 'lukket' land?
”Hmm, i det jeg ikke er uddannet på en af kunstskolerne, er det måske lidt svære at blive accepteret som kunstner i blandt andre uddannede kunstnere. Selv synes jeg det er en fordel i forhold til mit kunstneriske udtryk, idet jeg ikke er blevet påvirket af forskellige lærer og kunstretninger på kunstskolerne, og derfor har mit helt eget udtryk”.

Hvordan markedsfører du dig selv?
”Jeg bliver markedsført gennem mine gallerier. Ellers er jeg tilmeldt forskellige kunstforums på nettet og markedsfører mig via min hjemmeside og facebook. Derudover deltager jeg i konkurrencer og messer samt sender pressemeddelelser ud til blade og magasiner i forbindelse med mine udstillinger”.

Hvad mangler du af muligheder for at eksponere din kunst?
”Jeg mangler tid. Der findes mange muligheder, det er bare med at udnytte dem”.

Hvordan prissætter du dine værker?
”Jeg har prissat mine malerier i samarbejde med mine gallerier alt efter udbud og efterspørgsel og kunstnerisk erfaring”.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

anke99
This is like the temporary thing because every time you have to do it again and agian how to delete bing search history there is something reason also behind it which is if you work with it then it automatically save of your data and always you have to clear it.
10 December  2018

Antoniacummins
He's about as famous of a contemporary artist as anyone can be, tbh. Most sculpture work doesn't penetrate out of the 'scene' in 24 H Write My Essay into the world at large. I would expect those items to actually increase in value over time at this point.
17 December  2018

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"