kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 5214 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

Hvilke pensler skal jeg bruge til akrylmaling?

Når vi snakker maling, kan man sagtens begynde med de billige mærker. Sådan forholder det sig ikke helt med penslerne. Billige pensler taber hårene og bliver hurtigt slidt op.

Derudover er det et irritationsmoment hele tiden at skulle fjerne hår fra malingen. Behandler man sine pensler ordenligt, (Husker at rengøre dem ordentligt efter brug mv.) kan de til gengæld også holde længe.

Køb derfor de dyreste pensler du har råd til.

 

Hvilke penseltyper skal jeg købe?

Du skal have en eller to med hårde børstehår og et par med bløde. Om det er naturhår eller kunstigt fremstillede pensler, er ikke længere afgørende. Er budgettet stramt så køb et par filbertpensler. De kan både virke som hårde og bløde pensler.

Tip: Tjek om hårene springer hurtigt tilbage på plads, når du har bøjet dem. Det fortæller en del om penslens kvalitet.

Her kan du købe gode pensler til akrylmaling.

Kommentarer

Kissersgalleri skrev den 17-04-2011 kl. 10:02:36

Jeg må sige at jeg også er stor tilhænger af de syntetiske pensler fra søstrene grene. De har sorte skafter og bourdux penselhår. Jeg kan ikke male med andet lige for tiden. De laver ikke "spredhår" som mange andre billige pensler gør. Og så har jeg nogle meget tynde pensler (O-1), med mårhår og syntetiske hår til de allertyndeste streger .Dem har jeg købt i City Kunstner Artikler. Jeg synes det er rart med kvalitet som man passer på. Og de billigere pensler man kan behandle mindre pænt.

  • Frste
  • Forrige
  • Side 1 af 1 sider
  • Nste
  • Sidste

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.